Florin Dobre-Summer’s almost gone-2017 collection

Tendinte&Stil

Florin Dobre-Summer’s almost gone-2017 collection

77

Floare de colt … e vremea reginei.

Indreptandu-mi atentia catre natura, m-am simtit atras de Floarea de Colt, o floare de munte, rara, care la fel ca omul, isi dezvolta caracteristicile in functie de pamantul pe care creste.
Planta, inalta de 5-20 cm, cu inflorescente compuse din capitule, inconjurate de numeroase bractee lungi, alb – argintii, lanos – paroase, la atingere are o textura unica a perisorilor moi – catifelati, de aceea am folosit materiale fine si catifelate la atingere.

 

colectia-2017-Florin-Dobre-Summer's-almost-gone-12017-Florin-Dobre-colectia-Summer's-almost-gone Summer's-almost-gone-Florin-Dobre-colectia-2017

In Romania, floarea de colt ajunge doar pana la inaltimea de maximum 20 cm, ea poate creste in alte tari, cu alt tip de climat, pana la 50-80 cm. Identitatea acestei flori ne face sa intelegem frumusetea caracteristica fiecarui popor, cu traditiile, bucuriile si defectele lui. Asa sunt si tinutele colectiei, personalizate pe fiecare individ, dupa gustul si simtirea fiecaruia.
Vreau sa se nasca in inima fiecarui om din intreaga Europa, gandul ca fiecare popor isi pastreaza frumusetea daca isi pastreaza forma si identitatea lui naturala, caracteristicile personale devenind o identitate vie a fiecarui individ.

Summer's-almost-gone-Florin-Dobre-2017 Florin-Dobre-2017-colectia-Summer's-almost-gone-3 Florin-Dobre-2017-colectia-Summer's-almost-gone-2

Recomand ca barbatul viitorului sa fie cel cumpatat, cel atent la detalii, care nu poate culege toate florile rare ci doar una, o data pentru totdeauna.

Florin-Dobre-2017-colectia-Summer's-almost-gone-1 Florin-Dobre-2017-colectia-Summer's-almost-gone colectia-2017-Summer's-almost-gone-de-Florin-Dobre

Info&Foto: Comunicat de presa Florin Dobre

Pentru informatii suplimetare puteti contacta: fd.florindobre@gmail.com
(+40) 735 896 633 – Sava Ionut Daniel

www.florindobre.ro

Comments are off this post!