Foloseste mainile in machiaj!

Frumusete

Foloseste mainile in machiaj!

34

Cum sa ai un machiaj perfect si cum sa aplici produsele de make-up doar cu mainile!!

Mergi natural
Folosindu-ti mainile, vei obtine un amestec cremos – multe din produsele cremoase pot functiona foarte bine si fara ajutorul periilor. Mai mult, creeaza un look mai natural si mai senzual.

Ai mai mult control
Varful degetelor simt foarte bine textura, umiditatea, vascozitatea, intr-un mod in care o perie sau un burete nu poate. Stiati ca varfurile degetelor si fruntea sunt cele mai sensibile parti din punct de vedere tactil ale corpului?

Amestecatul este mai usor
Caldura corpului incalzeste in mod natural produsul, permitandu-i sa se topesca in piele.

Mai igienic
Intodeauna stii cat de curate iti sunt mainile, lucru pe care nu il poti spune despre perii. Si oricum, te speli pe maini inainte de aplicare.


Baza de machiaj
Aplica metoda punctelor! Aplica puncte de pigment raspandite echilibrat pe suprafata pielii si amesteca-le din exterior cu degetele!

Blush si evidentiator
Pentru blush apasa pe pometi prin intermediul unor miscari circulare. Pentru evidentiator, da cu mana usor in punctele fetei pe care le vrei cel mai accentuate.

Pleoape
Aplica pe spatele mainii, apoi utilizeaza degetul indice, mediu sau inelar – oricare este mai confortabil, cufunda-l in pigment si tamponeaza-ti capacele ochilor. Apoi, cu degetul mic, amesteca culorile in zone mai dificile, cum ar fi pliurile si zona inferioara.

Rujul
Cu ajutorul degetului indice, apasa pe centrul gurii putin tuguiata si intindeti spre exterior. Nu va faceti probleme ca nu este perfect, nuantele diferite pot fi foarte sexi.

Comments are off this post!