Forma fetei. Ce spune despre tine?

Forma fetei, structura specifica a chipului, surprinzator sau nu, se pare ca poate sugera personalitatea iubitoare a respectivei persoane.

Forma fetei, structura specifica a chipului, surprinzator sau nu, se pare ca poate sugera personalitatea iubitoare a respectivei persoane, dar si tipul de abordare a vietii.

O fata in forma ovala

este mai mult lunga decat lata si poate semnala o persoana care este interesata sa-i faca pe altii sa se simta confortabil, simtind exact ceea ce trebuie sa spuna in orice situatie.

Fata rotunda

are o linie a parului larga si o plinatate sub pometi, ceea ce dezvaluie o tendinta catre o mare bunatate. Aceasta este genul de persoana care ii pune mereu pe cei din jur pe primul loc.

Fata dreptunghiulara

Forma fetei este specifica unei persoane foarte logice, care poate avea tendinta de a gandi foarte mult lucrurile si a nu lua decizii rapide.

Fata patratoasa

este caracterizata de o linie larga a parului si a mandibulei largi, o forma patrata indicand de multe ori ambitie; acest tip de chip tinde sa iubeasca proiectele mari.

Fata in forma de diamant

este larga la mijloc si usor ingusta la frunte si barbie, o simetrie ce poate semnala un comunicator excelent, caruia ii place sa fie in control si vrea lucrurile intr-un anumit mod.

Fata in forma de inima

are o frunte mai larga si o barbie ingusta, iar cine are o astfel de forma se bucura de o putere interioara mare, are o creativitate si intuitie superioare; toate vin insa, cu o doza de incapatanare.