Fragranze 13-15 septembrie 2019

Media

Fragranze 13-15 septembrie 2019

Un observator unic, rezultatul unui proces de selectie atent, o mare atentie dedicata calitatii.
318

Intre 13 si 15 septembrie 2019 la Stazione Leopolda revine cu Fragranze, evenimentul Pitti Immagine dedicat celor mai bune propuneri de parfumerie artistica din intreaga lume. Un observator unic, rezultatul unui proces de selectie atent, o mare atentie dedicata calitatii, care plaseaza peste 190 de nume printre casele de moda si noi talente pe scena mondiala.

Tainuirea este esentiala in ceea ce priveste frumusetea, impiedicandu-i dezbracarea si descoperirea. Imposibilitatea de a dezvalui frumusetea este natura proprie – Walter Benjamin. Imaginea care prezinta noua editie a Fragranze incepe si este dezvoltata dupa duo-ul artei si frumusetii. Frumusetea ca element armonios, o realitate dinamica si schimbatoare, in care trebuie sa invatam sa fim si sa ne miscam. Servind ca inspiratie pentru imaginea creata de artistul grafic Diego Soprana este arta lui Antonio Canova si a lui Gian Lorenzo Bernini: contact si amestecare ca esente pe piele, contemporan clasic, sublim si tainuit.

Jean-Claude Ellena, probabil unul dintre cei mai importanti artisti olfactivi ai ultimilor cincizeci de ani, va fi invitatul special al editiei speciale Fragranze, cu o retrospectiva dedicata operelor sale olfactive intre 1976 si 2017 si o discutie tete-a-tete cu Chandler Burr.

Info&foto: pittimmagine.com

Comments are off this post!