Fragranze-septembrie 2019

Fragranze - septembrie 2019, va acorda o atentie speciala ingrijirii pielii, unul dintre cele mai mari sectoare in crestere de pe piata beauty din intreaga lume.

Fragranze – septembrie 2019, va acorda o atentie speciala ingrijirii pielii, unul dintre cele mai mari sectoare in crestere de pe piata beauty din intreaga lume, cu o selectie de marci inovatoare si idei noi create pentru un public care este din ce in ce mai atent la stilul de viata, ingrijire de sine si mediul inconjurator.
Printre participarile speciale, propunerile de frumusete curata ale Muse & Heroine, agentia inovatoare fondata de Janine Knizia, avand portofoliul sau de marci de frumusete si ingrijire de nisa din intreaga lume: amestecuri australiene organice de la Ipsum, bogatul ulei de Super Fruits by 8 Faces, bio-botanicele Julisis, mastile de miere de Activist, Plum Beauty Oil apartinand de Le Prunier, mastile realizate in Italia de Radice, uleiurile naturale produse din LA in mediul francez de Marine + Vine, ultima generatie de seruri de la UBUNA Beauty, designul scandinav minimalist al Henua.
Selectia marcilor de produse de ingrijire a pielii include de asemenea 3LAB, By Terry, Bjork & Berries, Cinq Mondes, Coola Suncare, Ecooking, Edward Bess, Evidens de Beaute, Farmacia SS. Annunziata, Heinrich Barth, Henua, Hobe Pergh, Ingrid Millet, Insíum, Neal’s Yard Remedies, Novexpert, Nuori, Patyka, ReVive, Rivoli Geneve si Sjal Skincare.

Info&foto: pittimmagine.com