Francisco Lachowski

Supermodele

Francisco Lachowski

234

Francisco Lachowski s-a nascut pe 13 mai 1991 in Curitiba – Brazilia si a trait in Foz do Iguacu pana la varsta de 8 ani. Tatal sau – Roberto este descendent dintr-o familie poloneza, in timp ce mama sa – Maria este descendenta din familii portugheze si germane; mai are doua surori mai mari: Isabella si Marcela. Pe 3 decembrie 2013, s-a casatorit cu modelul de origine franco-canadiana Jessiann Gravel Beland, cu care are un baietel – Milo, in cadrul unei ceremonii in care au fost prezenti doar prietenii apropiati si familia.
A studiat la scoala elementara in limba franceza din Stratford – Canada, numita “the Jeanne Sauvé Catholic School”.

Caracteristici fizice Francisco LachowskiInaltime\ 189 Greutate\ 86 Culoare par\ saten Culoare ochi\ caprui

Francisco Lachowski a castigat concursul editia braziliana Ford Models‘ Supermodel, fapt care i-a asigurat un contract de 60000 dolari cu agentia.

In 2009 a debutat pe catwalk in Milano si Paris, pentru Gucci si Dior Homme. Pe masura ce a progresat in modeling, Francisco Lachowski a defilat pentru nume ca Dolce & Gabanna, DSquared2, Roberto Cavalli, Mugler, Armani si a deschis spectacole precum Ermanno Scervino; a aparut de asemenea in reviste ca GQ Magazine, V Magazine, Vogue, FHM, Homme Essential, Carbon Copy, Made in Brazil si impreuna cu Sebastian Sauve si pe coperta Chaos.

biografie-model-de-top-Francisco-Lachowski

  • Cel mai bun prieten este Marlon Teixeira, alt model brazilian.
  • Ii place sa practice tenisul, surfingul, skatebord-ul si sportul in general.
  • Pe data de 22 iulie 2015, Francisco Lachowski a declarat ca a decis sa nu mai consume carne.

Francisco Lachowski si sotia sa Jessiann Gravel, au aparut impreuna pentru o serie de editoriale, lucru care a facut deliciul multor admiratori.

Este considerat ca face parte din topul primilor 25 de modele de top din punct de vedere al castigului financiar.

Este reprezentat de Ford Models, Ford Models Europe, Why Not Model Agency, Models, Mega Model Agency, Scoop Models, Traffic Models, Bravo Models.

Ce spune Francisco Lachowski?

“Mersul pe pietre, doare. Mersul pe sticla, taie. Mersul pe carbuni încinsi, arde. Mersul pe inima cuiva, ucide.”

“Raspund doar in fata lui Dumnezeu si istoriei.”

 

Comments are off this post!