FRANKLIN EUGENE SUNLIT

Vestimentatie

FRANKLIN EUGENE SUNLIT

36

FRANKLIN EUGENE SUNLIT este o colectie vestimentara pentru barbati inspirata si iluminata din lumina directa a soarelui, punandu-si amprenta incontenstabila in momentul prezentarii in timpul Milan Fashion Week Men’s Spring/Summer 2018.

FRANKLIN-EUGENE-SUNLIT-002 FRANKLIN-EUGENE-SUNLIT-006 FRANKLIN-EUGENE-SUNLIT-007

FRANKLIN EUGENE SUNLIT este o gama de imbracaminte magnifica, care este deschisa de influenta soarelui, avand tranzitii usoare catre Ibiza cu reflectarea razelor albe de lumina. O camasa cu pliuri la baza gatului fac o tranzitie usoara a paletei de culori de la alb la bronz; partea bronz aduce in prim plan costume clasice specifice afacerilor si blazere, alaturi de multe alte tipuri de articole vestimentare casual obisnuite. FRANKLIN EUGENE SUNLIT face tranzitia finala de la bronz la galben, aceasta parte a gamei aducandu-ne siluete remarcabile care canalizeaza razele aurii ale soarelui; aici isi fac aparitia camasile cropate, tunicile si piesele clasice.

FRANKLIN-EUGENE-SUNLIT-005 FRANKLIN-EUGENE-SUNLIT-004 FRANKLIN-EUGENE-SUNLIT-003 FRANKLIN-EUGENE-SUNLIT-001

“Aceasta colectie a fost inspirata de steaua noastra luminoasa din fiecare dimineata aflata in centrul sistemului solar, o sursa importanta de energie pentru viata, soarele nostru. Aceasta colectie este despre razele de lumina, transparenta si luminozitate a existentei care permite soarelui sa straluceasca. A fost o bucurie sa o cream.”

a declarat Mr Eugene.

Info&photo: comunicat de presa Franklin Eugene

Comments are off this post!