Franklin Eugene-Tiger Strong

Franklin Eugene este incantat sa dezvaluie TIGER STRONG - colectia de barbati toamna iarna 2018-2019, inspirata de tigru - ca putere a spiritului uman neimblanzit.

Franklin Eugene este incantat sa dezvaluie TIGER STRONG colectia de barbati toamna iarna 2018-2019, inspirata de tigru – ca putere a spiritului uman neimblanzit. Tigrii sunt printre cei mai cunoscuti si adorati ai „superfaunei”. Cele mai bune si invincibile parti ale spiritului uman au facut parte din constiinta colectiva a experientei umane din timpuri imemoriale. Dl. Eugene a combinat aceste doua concepte si a canalizat puterea colectiva si farmecul masiv ca inspiratie pentru designul TIGER STRONG.

 

Prezentarea de moda incepe cu un indiciu de carouri tartan, treceri catre „negrul de baza”, o multitudine de tesaturi Houndstooth, o paleta de culori off-white, imprimeuri de tigru, pulovere, jacheta tuxedo dinner. Jacheta tuxedo dinner off-white si-a facut debutul la cea de-a 74-a editie a Festivalului de Film de la Venetia.

[blockquote]Nu eram sigur ca voi pune jacheta tuxedo dinner off white in colectie, pana cu putin timp inaintea prezentarii. Decizia a cerut ca eu sa proiectez si sa modelez piesele de tranzitie, astfel incat colectia a progresat pana la jacheta. In opinia mea, culoarea, croiul si orice altceva are legatura cu sacoul sunt fantastice. Am luat sute de fotografii cu sacoul si nu are niciun unghi slab.[/blockquote]

a declarat Mr. Eugene.

Info&Foto: image.net