Franziska Knuppe pentru BONITA

Vestimentatie

Franziska Knuppe pentru BONITA

32

Dupa prima colectie capsula din noiembrie anul trecut, luna martie marcheaza cea de-a doua colectie “Franziska Knuppe für BONITA“, culorile sublimate combinate cu elementele elegante moderne, au stabilit tema pentru noile designuri ale colectiei “Rose Glow“. Impreuna cu BONITA, modelul Franziska Knuppe isi aduce in mod oficial ideile creative odata cu venirea primaverii.

Modelul international Franziska Knuppe prezinta cea de-a doua colaborare, aceasta colectie cu nume radiant – “Rose Glow“, aduce in plus 20 de piese incluzand denimuri colorate si pantaloni, perfecti pentru a fi combinati; pattern-urile de pe topuri si bluze contrasteaza frumos cu tricotajele casual supradimensionate. Tricourile trendy si topurile au atras privirile cu aplicatiile sale.

[blockquote]Greu de crezut ca aceasta colaborare cu BONITA este deja la numarul 2. In noiembrie totul era rock’n’roll, iar de data asta, culorile si detaliile complicate domina colectia. Si accesoriile la moda sunt usor de adaugat si iti imbunatatesc usor LOOK-ul,[/blockquote]

a declarat Franziska Knuppe.

In viata de zi cu zi, modelul este o familista. Ea a dorit ca aceasat colectie sa fie puternic in tendinte, dar sa fie si purtabila. Pentru designul colectiei, Franziska Knuppe a lucrat indeaproape cu echipa de la BONITA pentru a da o atitudine catre viata, care sa se potriveasca oricarei femei careia ii place moda. Colectiile semnate Franziska Knuppe pot fi mixate si potrivite dupa gust si pot fi gasite in peste 300 de magazine BONITA dar si online; hainele se adreseaza femeilor peste 40 de ani si vor fi disponibile incepand din martie.

[fullwidthimage photourl=”https://famost.ro/wp-content/uploads/2018/01/Franziska-Knuppe-Rose-Glow.jpg”]

Info&foto: image.net

 

Comments are off this post!