Frumoasa in mod natural

Frumusete

Frumoasa in mod natural

48

Daca vrei sa fii frumoasa in mod natural, joaca-te cu caracteristicile unice care iti imbunatatesc aspectul si care dureaza 5 minute sau chiar mai putin!

Pentru buze

Culorile neutre sunt bune si merg in multe situatii; cu toate astea, nu sunt nuante universale. In functie de tonul pielii, trebuie gasita cea mai buna potrivita culoare pentru buze.
Deschisa – pune o nuanta roz si bucura-te de o iluminare instantanee.
Medie – portocaliul si coralul completeaza perfect subtilitatile unui ten masliniu.
Inchisa – movul si putin purpuriu sunt ideale pentru o piele inchisa la culoare.
Foarte inchisa – nuanta bogata de berry va scoate in evidenta caldura naturala a tenului.

Cei mai simpli ochi de facut

  1. Acopera-ti pleoapele cu o crema neutra! Pune putina culoare deasupra pliului, apoi amesteca spre margini cu un deget.
  2. Urmareste linia maro de deasupra si sub linia genelor si foloseste degetul pentru a imprastia. Nu este necesar sa fiti precise!
  3. Puneti pe gene mascara pentru volum, oricat doriti.

Pentru ten

Daca ai un ten combo, foloseste un primer pentru a matifia in locurile unde pielea este mai uleioasa.
Daca ai pielea uscata. Un iluminator lichid sau crema ‘linisteste’ pielea uscata. Pune iluminator pe punctele importante ale fetei (varfurile pometilor, podul nasului si arcul lui cupidon) si adauga daca este cazul inca un strat.
Daca ai pielea uleioasa. Care e secretul pentru a arata stralucitor si nu gras? Mergi pe un strat subtire de primer mat, apoi scoate in evidenta punctele luminoase ale fetei cu ajutorul unei pudre iluminatoare.

 

Comments are off this post!