Frumusetea o faci TU!

Frumusete

Frumusetea o faci TU!

57

Anumite linii de pe fata nu doar ca dezvaluie frumusetea ta, dar iti sporesc increderea, dandu-ti acel farmec care te face UNICA!

Frumusetea si ideea de frumusete trebuie sa fie simple, trebuie sa fii tu insati pentru ca esti unica! In primul rand, trebuiesc imbunatatite calitatile care te fac speciala, astfel ca, liniile putin mai mult decat fine, ar trebui sa reprezinte un prim pas.


Foarte multe dintre femei considera ca ridurile, liniile mai putin fine de pe fata, sunt principalii inamici ai frumusetii, niste invadatori in fata carora trebuie luptat zilnic. Si pana la un punct, poate au dreptate, dar, acestea, per total, dau farmecul persoanei respective, marcheaza anii de bucurie si de fericire, definesc si contureaza zambetul, rasul, dragostea si momentele mai putin placute. Si acest lucru este vizibil la fiecare in parte; haideti sa ne gandim la liniile curbate ale chipului nostru, la pliurile din zona nasului, care ne lumineaza fata cand zambim, sau sa ne gandim la pliurile din zona ochilor care dau acea senzatie de ras sau zambit, chiar si atunci cand nu facem acest lucru din toata inima. Toate acestea dau farmecul persoanei respective, ii definesc si mai bine personalitatea.

A avea grija de ten este una din principalele preocupari ale femeilor si este foarte bine ca anumite linii de pe chip sa fie din ce in ce mai putin vizibile, dar a le pierde de tot, reduce posibilitatea de a fi tu insati. Cei care sunt dermatologi, incurajeaza anumite procedee de infrumusetare, iar cei mai corecti dintre acestia, promoveaza un aspect natural care reflecta fericire, si incearca eliminarea acelor aspecte care denota sentimente si/sau emotii negative. Ca vorbim de cercurile intunecate sau aspectul umflat de sub ochi care ne dau mereu senzatia ca suntem obositi, ca ne intersectam cu forme ale sprancenelor care ne dau un aspect de persoane suparate, ne dorim sa dam ce este mai bun din noi, sa aratam partea frumoasa si sa ne simtim in forma maxima.

Iar daca e sa gandim mai profund la aspectul pielii, realizam ca frumusetea, sanatatea, stralucirea ei, nu au de-a face cu data nasterii; s-a vazut piele superba, radianta la adulti si cu un aspect mat, plictisitor in randul celor mai tineri. Daca din pacate, te nasti si te dezvolti cu o piele care nu arata foarte bine sau nu este ceea ce iti doresti, poti ajunge sa ai o piele de invidiat, in urma adoptarii unor obiceiuri si a unui stil de viata sanatoase, in urma ingrijirii ei, a fericirii de zi cu zi, pentru ca in final, sa ai un stil unic, de neinlocuit si o frumusete expresiva.

Comments are off this post!