Galbenul albina este culoarea sezonului toamna-iarna 2016-2017

Tendinte&Stil

Galbenul albina este culoarea sezonului toamna-iarna 2016-2017

51

Galbenul albina este culoarea pop pentru sezonul toamna-iarna 2016-2017, aducand un element de distractie colectiilor prin intermediul nuantei luminoase. Culoarea buttercup a fost anuntata de Pantone ca facand parte din culorile cheie ale sezonului primavara-vara, asa ca, galbenul albina nu este o surpriza, fiind vazut in nuante de la floarea soarelui pana la mustar – in ultimele prezentari.

Galbenul – in esenta, reprezinta rasarit de soare, renastere, pozitivitate, fericire, aceasta culoare vibranta castigandu-si locul binemeritat si fiind vazuta in prezentarile unor branduri ca Proenza Schouler, Emilio Pucci, Marques Almeida, Delpozo, Esteban Cortazar.

Galbenul albina si-a facut simtita prezenta proaspata in sezonul toamna-iarna 2016-2017 atat in jerseuri, piele, cat si pe suprafete luxuriante de impact, cum ar fi blana, catifeaua, ea incurajand relationarile, pentru ca acestea sa devina elevate.

Este o culoarea ‘grea‘, destul de dificil de asortat, dar acesta se pare ca este momentul ei de glorie, iar semnalele indica prezenta sa si in sezonul primavara-vara 2017.

Comments are off this post!