Gama LUX Shape la Epsilon Galati

Blog splendida

Gama LUX Shape la Epsilon Galati

159
Odata cu inaugurarea noului si elegantului sediu, esteticienii de la Epsilon Galati au lansat si Gama LUX Shape, cu aparatura unica in zona de SE a tarii! Este vorba despre EndermoEXPERT – o varianta superioara a VelaShape si HIFU Energy Cell, bazat pe o tehnologie revolutionara in estetica medicala non-invaziva. Daca te intereseaza sa pierzi rapid in centimetri, sa elimini depozitele de grasime pufoasa sau intarita vazand cu ochii, sa scapi de celulita fara prea multa bataie de cap, atunci trebuie sa faci cunostinta cu cele doua aparate-vedeta de la Epsilon Galati!

EndermoEXPERT – un VelaShape de tip superior

Aceasta aparatura din Gama LUX Shape combina 6 tipuri de tratamente recunoscute in domeniul remodelarii corporale si al liftingului: cavitatia, radiofrecventa bipolara, lipolaserul, infrarosul, rolele vacuumatice si endermologia. Datorita eficientei combinari intre aceste tratamente, beneficiile obtinute dupa o luna intreaga de terapii pot fi vazute doar dupa 1 singura sedinta cu Endermo Expert. Este superior aparaturii de tip VelaShape, datorita faptului ca apeleaza, in plus, la beneficiile cavitatiei si ale lipolaserului.
Poti solicita sedinte cu EndermoEXPERT atat pentru remodelare corporala si lifting, cat si pentru lifting facial. In functie de rezultatul pe care vrei sa il obtii, dar si de propunerile esteticienilor Epsilon si de tratamentul personalizat pe care ti-l vor recomanda, poti efectua saptamanal sau chiar de 2-3 ori pe saptamana sedinte cu o anumita combinatie de tratamente Endermo. Sigur te vei bucura de rezultate remarcabile, intr-un timp foarte scurt datorita tehnologiei din Gama LUX Shape!

HIFU Energy Cell – puterea ultrasunetelor concentrate

HIFU – o tehnologie de ultima generatie in materie de remodelare corporala, prezenta in foarte putine saloane sau clinici din Romania si adusa in premiera in Galati – inseamna Ultrasunete Concentrate de Inalta Intensitate.  Aceasta tehnologie din gama Gama LUX Shape este rezultatul celor mai noi cercetari estetice medicale non-invazive, concurand cu aparatura din clinici din acest domeniu. Total nedureroasa, este una dintre cele mai revolutionare metode de reducere a grasimilor si de conturare a abdomenului, coapselor si soldurilor, cu efecte impresionante. Este extrem de cautata in saloanele si clinicile de specialitate din strainatate si, incet-incet devine cunoscuta si in Romania.
Energia concentrata de sunet HIFU are proprietati unice ce ii permit sa ocoleasca suprafata pielii – pentru a trata in adancime, fiind de neegalat de catre orice alt dispozitiv de cosmetica non-invaziva. Este indicata in special pentru grasimea intarita, dar poti apela la HIFU si pentru grasime pufoasa sau pentru un lifting corporal si facial de calitate si de durata! Efectele se obtin in timp, dar nu e nevoie decat de 3 sedinte anual!
Pentru orice informatii despre aceste noi tratamente sau despre variata gama de servicii de la Epsilon
(tratamente faciale si corporale non-invazive, epilare definitiva, manichiura-pedichiura, masaj de relaxare
si somatic, micropigmentare, microblading, eyeliner), esteticienii va raspund cu drag oricand
pe pagina de Facebook Epsilon Galati sau la telefon 0753.774.566!

Comments are off this post!