Garderoba atemporala

Garderoba atemporala este necesara atunci cand ai toate hainele in fata ta si nu stii cu ce sa te imbraci, iar micile ajustari nu sunt greu de facut.

Garderoba atemporala este necesara atunci cand ai toate hainele in fata ta si nu stii cu ce sa te imbraci, iar micile ajustari nu sunt greu de facut.

Accesorii

Te uiti atent in garderoba ta si nu vezi vreun minus, dar parca ti-ai dori ceva nou, simti nevoia unei schimbari … cu toate astea, nu este necesar sa actualizezi totul! O buna solutie este sa investesti in cateva accesorii, fie ca vorbim de cercei boho, esarfa, curea sau o palarie! O curea pusa acolo unde trebuie, o palarie sau o pereche de pantofi eleganti, pot transforma o tinuta aparent banala, intr-una energica sau eleganta.

Tesaturi de sezon

Poate nu ai luat in calcul serios asta, dar stii deja ca anumite materiale nu se potrivesc anotimpului calduros (catifeaua) si viceversa. Daca vei tine cont de acest lucru si iti vei ajusta logic piesele vestimentare, vei putea mult mai usor sa iti gestionezi piesele vestimentare si combinatiile dintre ele.

Investeste in clasice!

Cel mai bun lucru pe care il poti face pentru ca dulapul tau sa se pastreze intr-o nota mereu actualizata si sa ai garderoba atemporala mult ravnita este acela de a avea piese care au demonstrat de atatea ori ca trec testul timpului. Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa renunti sa urmaresti tendintele, doar ca trebuie sa te concentrezi pe piese clasice. Si vorbim de un blazer boyfriend, o rochie neagra, o pereche de pantofi/ balerini negri sau o pereche de jeansi scurti.