Geanta de mana-accesoriu atemporal?

Este geanta de mana un accesoriu atemporal? O intrebare care isi gaseste raspunsul in timpul perioadelor dificile, ca urmare a statisticilor in vanzari si a optiunilor consumatorilor.

Este geanta de mana un accesoriu atemporal? O intrebare care isi gaseste raspunsul in timpul perioadelor dificile, ca urmare a statisticilor in vanzari si a optiunilor consumatorilor.

Perioada de izolare dar si cea de dupa, ne-au cam dat planurile peste cap in multe privinte, iar auto restrictionarea in privinta cumparaturilor nu ne-a placut multora dintre noi, dar poate ca e mai bine sa fim precauti. Nevoia de cumparaturi si emotia declansata de achizitionarea unui nou articol sunt de neinlocuit si cu toate acestea, ce ai fi putut sa cumperi in aceasta perioada? Ce articole vestimentare? Pentru ce ocazie? Unde sa le porti?

Geanta de mana astazi

Chiar daca te afli in situatia fericita ca viata ta profesionala acum sa arate la fel ca inainte sau dimpotriva – esti la polul opus, geanta de mana reprezinta accesoriul vestimentar care iti completeaza tinuta, iti defineste mai bine outfit-ul si este si practica. Un accesoriu binevenit in aceasta perioada, in conditile in care, inainte de izolare, la nivel global, tot ce inseamna accesorii si genti legate de munca – genti de umar, tip tote, rucsacuri, au inregistrat cel mai mare declin in vanzari.

Dar, noua perioada aduce pe langa purtarea mastii pe chip si utilitatea gentii de mana! Avem iesiri, avem intalniri, viata ne este iarasi plina, la fel cum vor fi si gentile de mana: rujul, machiajul, telefonul, agenda si de ce nu, poate ceva de rontait. Un sentiment de reinnoire, de sarbatorire a vietii noastre frumoase, pe care abia in astfel de momente critice o apreciem mai mult. Iar daca iti doresti sa iti cumperi acum o geanta sau ti-am deschis apetitul, spre ce ar trebui sa te orientezi?

geanta de mana reprezinta accesoriul vestimentar care iti completeaza tinuta, iti defineste mai bine outfit-ul si este si practica.

Ce cumparam?

Exista un interes deosebit asupra modei si stilurilor anilor `70, spre gentile de mana captusite sau cele cu lanturi, aspectul retro fiind cel care se pare ca dicteaza tendintele acestei perioade. Utilizarea panzei monograma ne da iarasi un sentiment atemporal si purtabil in aceasta perioada, gentile tip basket si cele care ne ofera functionalitatea in stilul nostru de viata – cum ar fi gentile tip tote sunt cele mai indicate. Tendintele viitoare se pare ca se indreapta spre simplitatea non gentilor de mana, accesorii statement care evoca o reactie si un sentiment de bun simt.

In functie de stilul de viata pe care il ai, te poti orienta in timpul zilei spre o geanta tote supradimensionata in care practicul are un cuvant greu de spus, iar cand iesi seara, ai putea merge o geanta mini. Evident ca aceste sugestii nu te limiteaza doar la o singura optiune; ai libertatea de a te rasfata cu diverse genti de mana, mai ales daca te incadrezi in tiparul „it girl”.

De asemenea, multe iubitoare de moda in astfel de perioade, cauta alternative mai ieftine in detrimentul marcilor de lux, lucru observat de fiecare data cand exista situatii critice. Cu toate acestea, companiile, casele de moda sunt destul de puternice, gentile de mana fiind cam singurele accesorii care nu au foarte mult de suferit, acest lucru vazandu-se din statistica vanzarilor. Si acesta poate fi un lucru bun pentru multe femei pentru ca ai sanse mai mari sa te poti simti mai fericita cu geanta de mana cand iesi pe strada, decat in casa cu o carte de retete culinare!