Gene laminate

Blog splendida

Gene laminate

327

ce inseamna laminarea genelor? cat dureaza? gene naturale sanatoase si lungi? – cred ca este visul oricarei femei ! 

Saloanele de infrumusetare au venit cu un serviciu nou, inovativ pentru genele tale adus tocmai din Rusia! Poti arata perfect la orice ora din zi si din noapte fara a mai petrece ore in fata oglinzii. Nu ai timp sa stai la salon 2-3 ore pentru a-ti aplica extensii de gene? Ai avut extensii de gene, dar genele tale naturale nu mai arata la fel de bine ca inainte? Iata solutia: Laminarea genelor naturale!

Binenteles ca exista pe piata din Romania acest serviciu dar Noul Tratament de laminare a genelor este inovativ ! De ce? Pentru ca, in primul rand, produsele sunt 100% naturale si putem adauga si faptul ca acest serviciu este, mai intai, un tratament de regenerare a genelor naturale si apoi de marire a volumului acestora de pana la 30% , intoarcere si subliniere!

Genele tale vor arata mai bine ca atunci cand te chinui sa aplici mascara cat mai bine, incat ochiul sa iti fie bine conturat! Gene dese, lungi, groase si cu aspect impecabil la orice ora, fara a mai pierde cate 2-3 ore in salonul de infrumusetare, iar rezultatul se mentine pana la 3 luni de zile.

Totul in doar 40-50 minute! Atat de putin timp, pentru un aspect atat de Hollywood si dimineti lipsite de griji!

Care este procedura pentru a avea gene laminate?

Pasii unui astfel de tratament sunt simpli, rapizi dar de efect!
Vei ajunge in salon si, in primul rand, vei primi o consiliere despre genele tale: aspect, lungime, grosime naturala. Apoi, vei lua loc pe patul cosmeticienei si intr-o ambianta placuta cu muzica relaxanta, va incepe procesul de laminare. Dupa curatarea genelor naturale, se va aplica forma siliconica, ce va face ca genele tale sa aiba curbura pe care tu o doresti, astfel incat, aspectul lungimii lor sa creasca considerabil. Apoi, se va aplica tratamentul regenerant si restructurant pentru genele tale – un produs 100% natural, ce va hidrata in profunzime geana, iar serul pentru accelerarea cresterii implantat adanc in structura firului de par, astfel incat, genele tale sa creasca frumos si sanatos!

Binenteles ca acest tratament trebuie sigilat pentru ca efectul sau sa fie de lunga durata. Tratamentul de regenerare si sigilantul vor creste volumul genei tale, atat in grosime cat si in lungime, cu pana la 30%! Si pentru ca aspectul sa fie perfect, se va aplica si o vopsea naturala cu uleiuri esentiale pentru o nuanta intensa si seducatoare a genelor tale! La final, vei avea impresia ca ai aplicat cal mai bun rimel folosit vreodata sau ca ai aplicat gene false, atat de spectaculos si uniform este rezultatul!

Material furnizat de Salon Infrumusetare Migoto Spa

Comments are off this post!