Genele false. Ce trebuie sa stii inainte de a le cumpara?

Genele false au devenit in ultima perioada o necesitate pentru fiecare femeie, LOOK-ul pe care ti-l pot oferi fiind de multe ori uimitor;

Genele false au devenit in ultima perioada o necesitate pentru fiecare femeie, LOOK-ul pe care ti-l pot oferi fiind de multe ori uimitor; iti creeaza impresia unor ochi mai mari, iti ofera un aer senzual. Ce ar trebui sa stii insa, inainte de a le achizitiona sau a merge la un specialist beauty sa ti le puna?

Ce ti se potriveste

Daca esti persoana care iubeste un LOOK no make-up make-up, mergi pe benzile translucide. Iti vor oferi un aspect natural “fara efort” cu noile gene, exact ceea ce iti doresti. Daca gasesti si lungimea care sa ti se potriveasca e si mai bine!

Inaltimea buna

Cauta genele false care se termina putin mai jos de arcada si daca gasesti genele perfecte, nu te vor atinge cand ochii sunt perfect deschisi. Chiar daca ar cam trebui sa ghicesti lungimea ideala pentru tine, nu trebuie sa ai niciun stres, pentru ca la urmatoarea achizitionare, vei sti exact ce ai nevoie!

Un stil reutilizabil

Benzile de calitate pot fi purtate de multe ori, daca le dai o reimprospatare. Pune intr-un recipient de mici dimensiuni o cantitate micuta de demachiant si adauga genele pentru a se inmuia! Odata ce lipciul se dizolva, sterge-le usor cu un servetel de hartie si … cam atat; te pregatesti pentru urmatoarea (re)folosire.

Conform abilitatilor tale

Genele vin de cele mai multe ori tinute circular sau o banda subtire. Cele din prima categorie se pot rasuci cand le aplici, facandu-ti aceasta misiune destul de dificila, cea mai buna solutie fiind folosirea pensetelor. Versiunile cu banda sunt aparent simplu de aplicat, dar a le intinde pe linia genelor poate fi adevarata provocare.

Multiplele lungimi

Din momentul in care LOOK-ul este unul personalizat, poti amesteca si incerca diversele lungimi ale fiecarui brand, pana cand gasesti ceea ce ti se potriveste. Iar daca sunt refolosibile si ai grija de ele si din punct de vedere al pastrarii, ingrijirii si igienei, poti astazi sa ai un LOOK mai cuminte, in timp ce maine poti sa scoti in evidenta femeia sexi.

Volum

Trebuie sa stii ca lungimea genelor nu este echivalentul unui aspect cu volum mare. Gene scurte dar ciufulite si dese asezate de-a lungul liniei genelor, iti ofera un aspect mult mai natural daca vrei volum, pentru ca adaugi ceva extra la ceea ce ai deja.