Genele fir cu fir dau dependenta

Asadar, in 2006, japonezii au introdus o tehnica noua, numita gene fir cu fir.

Este deja foarte cunoscut faptul ca genele asa numite “false”, au fost folosite de femei din cele mai vechi timpuri ! De la genele anilor 1916 si pana in zilele noastre, acestea au avut o evolutie uimitoare! Asadar, in 2006, japonezii au introdus o tehnica noua, numita gene fir cu fir –  lash-by-lash! Acestea fiind smocuri care se aplicau ca atare!


O noua meserie!

Cand credeam ca mai mult de atat nu se poate, tehnologia ne-a adus asa zisele gene fir cu fir si tot atunci, o noua meseria in nomenclatorul de meserii: lash stylist! Acestea din urma, sunt foarte usor de purtat, inofensive pentru ochii clientelor si pentru genele naturale ale acestora!

Procedeu si masuri

Acestea sunt aplicate cu multa grija si atentie de catre stilistii de gene: genele inferioare izolate cu atentie de celelalte, extensia aleasa si ea cu grija in functie de grosimea firelor naturale incepand de la 0,01 si pana la 0,1! Curbura este de asemenea c,cc,D,LD.

Rolul adezivului. Aplicare

Adezivul este si el foarte performant si gandit sa satisfaca nevoia stilistului in functie de rapiditatea cu care acesta lucreaza! Cerintele clientelor sunt pentru stilistii din intreaga lume lege, asadar, si pentru mine! In functie de nevoile lor si cerinte, genele pot fi aplicate 2D, 3D, 4D si chiar volumul rusesc atat de cerut si cautat!

Usurinta in ingrijire

Bucuria clientei este de asemenea de lunga durata, aceasta nefiind obligata sa le ingrijeasca intr-un mod greoi, ci doar sa le fereasca de umiditate si produse uleioase, grase! Asadar, ne vom vedea peste 3 saptamani la intretinere, timp in care ne putem bucura de frumoasele gene fara rimel, fara disconfort, doar cu un zambet pe buze!

text: Adriana Ivan / model: Andra / foto: Famost