Discrete si Frumoase, Genele Se Pot Degrada! Cum Le Protejezi?

Genele joaca un rol deosebit de important in modul cum aratam, iar unele dintre noi putem fi frumoase si fara sa folosim rimel. Cu toate ca  in reclama fiecarui produs de infrumusetare este specificat ca nu dauneaza genelor, din punct de vedere al sanatatii acestora, nu putem sti daca acest lucru este adevarat.

Iata de ce, daca vrei sa iti protejezi genele, ar trebui sa iei in considerare cele de mai jos:
– Daca nu ai nevoie sa folosesti rimelul in fiecare zi, da-le genelor zile libere! Daca muncesti de acasa, aceasta este o buna ocazie pentru acest lucru.
– Evita pe cat posibil rimelul rezistent la apa! Daca nu este necesar sa mergi prin ploaie, nu-l folosi, deoarece vei avea mult de munca sa il indepartezi (in anumite cazuri)! Iar toata aceasta munca, duce la degradarea genelor!
– Folositi vaselina cosmetica pentru gene seara inainte de a va culca! Ajuta la hranirea lor, dar nu folositi o cantitate prea mare si nu in fiecare seara! De doua ori pe saptamana este suficient.
– Pentru cresterea genelor folositi serum adecvat! Uzitati-l in serile cand nu folositi vaselina cosmetica, fiind util de asemenea pentru eliminarea rimelului.
– Pentru a-ti proteja genele, spala-ti … mainile! De ce? Atingerea genelor face ca bacteriile sa provoace aparitia conjuctivitei, care poate duce la caderea lor. Evitati o infectie si consecintele neplacute cu ajutorul unei simple spalari a mainilor!
– Genele false reprezinta o buna solutie, dar evitati folosirea unui ondulator de gene incalzit cand le aveti puse! Veti intampina dificultati cand veti dori sa le indepartati si blocati foliculii genelor.