Genti de mana 2021-tendinte primavara vara

Cele mai importante tendinte genti de mana 2021 aduc multa bucurie in industria modei de lux.

Cele mai importante tendinte genti de mana 2021 aduc multa bucurie in industria modei de lux, pandemia limitand acest segment ca multe altele, dar nereusind sa ia entuziasmul si dragostea pentru aceste minunate accesorii.

Astfel, prezentarile de moda ne-au adus un amestec de modele clasice care au reusit sa se pastreze in top multi ani, cu cateva optiuni noi, excentrice, destinate celor carora le place sa experimenteze. Se crede ca gentile de mana in forma de ou va fi alegerea preferata pentru seara, in timp ce gentile de mana crosetate, tesute sau din plasa vor fi de fiecare zi, oriunde. Alte persoane vor prefera gentile de mana utilitare, de tinut telefonul sau doar cat sa incapa o sticla de apa, optiuni adaptate unui stil de viata nou, in care preferam excursiile sau iesirile scurte de relaxare.

Genti de mana mici

Sunt multi astfel de optiuni intre cele mai importante tendinte genti de mana 2021, majoritatea amuzante datorita marimei care poate “gazdui” o masca sau cateva facturi. Cu toate acestea, exista multe modele de astfel de genti dragute folosite drept coliere sau care traverseaza corpul, in multe culori luminoase sau adaugand un contrast intre nuante de neon.

Sunt multi astfel de optiuni intre cele mai importante tendinte genti de mana 2021, majoritatea amuzante datorita marimei care poate “gazdui” o masca sau cateva facturi.
Chanel

Genti de mana tesute si crosetate

Aceste genti de mana sunt foarte potrivite datorita faptului ca se asorteaza foarte bine si se completeaza cu vestimentatiile crosetate si cu tricotajele confortabile. Au fost vazute genti mari dar si mici cat sa incapa un telefon, diverse insertii de perle sau genti ca niste perne avand franjuri deasupra.

Dior

Genti de mana mari

Exista un anumit contrast intre anumite colectii prezentate si gentile de mana; daca hainele ar sugera putina iesire in aceasta perioada, gentile de mana voluminoase sugereaza calatoriile, maximalismul si excesul, sau poate doar o fantezie. S-au remarcat genti de mana masive rotunjite avand stifturi care amintesc de logo-ul brandului pe care il reprezinta, genti din petice denim, culori atenuate.

Salvatore Ferragamo

Genti de mana din plasa

Una dintre cele mai aerisite tendinte genti de mana 2021 primavara vara sunt cele din plasa, care au venit in majoritate sa completeze rochiile din plasa vazute pe piste. Au fost vazute variante mari, au fost folosite materiale asemanatoare plasticului avand bijuterii sub forma de conectori, au fost vazute variante din piele innodata, influente usor boho.

Una dintre cele mai aerisite tendinte genti de mana 2021 primavara vara sunt cele din plasa, care au venit in majoritate sa completeze rochiile din plasa vazute pe piste.
Burberry

Patratoase sau geometrice

Formele anumitor genti de mana pot rezista foarte multi ani, iar anumite forme geometrice bine conturate iti ofera un sentiment de maturitate, una din cele mai atempoarale tendinte genti de mana 2021. Au fost vazute combinatii rustice in forme patratoase, genti de mana patratoase elegante si netede, genti de mana tote cu margini proeminente, dar si anumite forme geometrice neobisnuite.

Formele anumitor genti de mana pot rezista foarte multi ani, iar anumite forme geometrice bine conturate iti ofera un sentiment de maturitate, una din cele mai atempoarale tendinte genti de mana 2021.
Jacquemus

Suport sticle

O tendinta cat se poate de normala avand in vedere evolutia modei sunt suporturile pentru sticle, care mai de care mai sic si avand note distractive. Au fost vazute evident, variante eco, cat mai comode pentru purtatoare, avand suporturi de atasat la curele sau in partea laterala a piciorului, s-a incercat promovarea dintre eleganta si utilitate.

Marine Serre

Geanta de cumparaturi

Utilitarismul este prezent in vestimentatie, ceea ce se “rasfrange” si in accesorii, astfel ca gentile de mana de cumparaturi vin cat se poate de natural. Au fost vazute variante elegante cu influente boeme, genti de mana din tesaturi rezistente, printuri florale, logourile brandurilor au oferit de multe ori o nota glam, s-au remarcat genti de mana care pareau obisnuite, dar care deveneau mai mari cand se desfaceau.

Dior

In forma de ou

Aceste genti de mana care iti dau un sentiment ciudat dar parca au si ceva romantism in ele se afla printre cele mai importante tendinte genti de mana 2021. Au fost vazute astfel de forme avand finisaj perlat, unele erau acoperite cu anumite plase din bijuterii, au fost vazute genti de mana avand un aer rustic realizate din paie, dar s-au remarcat si modele elegante avand manere din lant de aur.

Aceste genti de mana care iti dau un sentiment ciudat dar parca au si ceva romantism in ele se afla printre cele mai importante tendinte genti de mana 2021.
Lanvin

Perle

Eleganta este la ea acasa cand vorbim de genti de mana si cine ofera cele mai frumoase accente de infrumusetare decat perlele? Au fost vazute variante de genti de mana cu perle oarecum obisnuite si care nu surprindeau, sireturi de perle care atarnau in combinatie cu alte lanturi sau pandative, perle punctate pe geanta neagra.

Acne Studios

Pliate

Una din cele mai “expresive” tendinte genti de mana 2021 sunt cele pliate, pentru ca in functie de modul in care le tii poti afisa o alta imagine. Au fost vazute variante elegante ale acestui tip de geanta de mana, modele hibride, cu monograma, sau chiar si genti masive printate usor de purtat in pofida marimii.

Una din cele mai “expresive” tendinte genti de mana 2021 sunt cele pliate, pentru ca in functie de modul in care le tii poti afisa o alta imagine
Balmain

Genti de mana din paie

Aceasta tendinta genti de mana primavara vara 2021 ne aduce aminte de gentile speciale sau cosuletele pentru picnic de mai demult si cu toate acestea au farmecul lor. Au fost vazute astfel de genti din paie impletite in mod rustic, insertii de piele, forme cilinidrice, genti de mana care pareau destul de solide.

Aceasta tendinta genti de mana primavara vara 2021 ne aduce aminte de gentile speciale sau cosuletele pentru picnic de mai demult si cu toate acestea au farmecul lor.
Fendi

Genti esarfa

Una dintre cele mai surprinzatoare tendinte genti de mana 2021 sunt cele in care se adauga ca decoratii, esarfele. Au fost vazute esarfe mari care adaugau mult dramatism unor genti de mana mici, anumite genti au fost infasurate cu esarfe transparente, s-au folosit chiar si broderii, s-a scos in evidenta faptul ca geanta de mana si esarfa sunt doua lucruri diferite.

Una dintre cele mai surprinzatoare tendinte genti de mana 2021 sunt cele in care se adauga ca decoratii, esarfele.
Etro