Glow by Never Oblivion-14 februarie 2020

Glow by Never Oblivion este numele colectiei capsula lansata pe 14 februarie 2020.

Glow by Never Oblivion este numele colectiei capsula lansata pe 14 februarie 2020.  Never Oblivion – brand romanesc de tricotaje din fibre nobile, lanseaza aceasta colectia formata din 10 piese realizate din fire combinate de bumbac, vascoza si lurex, dupa un design creat de fondatoarea brandului, Corina Blidar.

Colectia capsula Glow by Never Oblivion include rochii tricotate, bluze, cu un design versatil, usor de asortat, pentru orice ocazie. Materialele vedeta ale colectiei sunt firele de vascoza si bumbac cu un insert fin de lurex in culori complementare, pentru piese fara varsta, potrivite pentru orice anotimp.

Colectia capsula Glow by Never Oblivion include rochii tricotate, bluze, cu un design versatil, usor de asortat, pentru orice ocazie.
Corina Blidar

Corina Blidar, creatoarea colectiei, declara

imi este greu sa aleg o <piesa favorita> a colectiei Glow, dar mai aproape de sufletul meu este rochia Glow Blue, plisata in partea de jos si dreapta sus, care poate fi purtata atat cu un sacou sau cardigan, cat si ca sarafan, cu o bluza sau cu maleta.

Productia pieselor este realizata in Romania, iar materialele sunt aduse din Italia.

Tema si coloristica intregii colectii surprind sentimentele frumoase si aspiratiile din viata unui om – dragostea, fericirea, armonia si, desigur, stralucirea, substrat pentru dorinta fiecaruia de a fi observat acceptat si valorizat,

adauga Corina Blidar, creatoarea colectiei.

Creat in anul 2019, Never Oblivion este un brand romanesc premium, pe nisa tricotajelor din lana nobila si are deja in portofoliu 2 colectii capsula care au marcat piata articolelor vestimentare din lana, all seasons. Colectia princeps a fost inspirata de filosoful si scriitorul britanic Aldous Huxley, fiecare pulover, cardigan, sal poarta inscriptia LOVE IS THE ESSENCE.

Cea de a doua colectie capsula urmeaza liniile geometriei abstracte creata de pictorul olandez Piet Mondrian si culorile sale puternice, mesajul colectiei fiind HAPPINESS. Crearea unei colectii dureaza aproximativ 2-3 luni, de la design, prototip si productie. Pentru fiecare colectie Corina Blidar selecteaza designerul care rezoneaza cu mesajul transmis, sau creeaza ea insasi design-ul.

Despre Never Oblivion

Never Oblivion este brandul care aduce pe piata din Romania piese vestimentare din fibre naturale, designul si productia se realizeaza in Romania, iar firele nobile (casmir, alpaca, lana extrafina merinos, bumbac egiptean si matase) sunt importate din Italia si Peru.
Articolele Never Oblivion sunt potrivite pentru femeile care au nevoie de haine usoare, potrivite pentru orice vreme, haine care nu se sifoneaza, nu strang si nu inteapa. Produsele pot fi gasite online pe shop neveroblivion.ro, pe platforma Emag, precum si in buticuri multibrand si la evenimente de arta.