“Go Family” by Body Art Wellness Club

Sanatate

“Go Family” by Body Art Wellness Club

Evenimentul a cunoscut un real succes.
166

In data de 7 aprilie 2019 a avut loc evenimentul “Go Family” by Body Art Wellness Club.

Este bine cunoscut faptul ca un stil de viata sanatos este un element de baza al mentinerii sanatatii organismului nostru, al profilaxiei eficiente a celor mai multe dintre afectiunile medicale. Body Art Wellness Club, singurul centru de fitness & SPA din Bucuresti cu program non-stop, situat in incinta RIN Grand Hotel, crede in puterea exemplului. Din acest motiv, cu ocazia Zilei Mondiale a Sanatatii, pe data de 7 aprilie, Body Art Wellness Club a organizat un eveniment destinat familiilor cu copii, al carui scop a fost acela de a constientiza rolul important al sportului in obtinerea unui stil de viata sanatos.

Evenimentul “Go Family” marca Body Art Wellness Club a cunoscut un real succes. Evenimentul a avut loc duminica, in Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR), incepand cu ora 9:30 si a adunat aproximativ 250 de participanti, atat din randul copiilor, cat si al adultilor, de toate varstele.
Cu toate ca vremea de afara nu a fost tocmai prietenoasa, cei prezenti nu au tinut cont de acest aspect si au fost extrem de implicati. “Go Family” a debutat cu preluarea kiturilor de participare, urmata de incalzirea efectuata de catre antrenorii Body Art Wellness Club, bazata pe un set de exercitii specifice si de competitia de alergare. Fericitii castigatori au primit diplome, medalii si premii din partea Body Art Wellness Club si ai partenerilor evenimentului.

La final, Lora, formatia Mandinga si Guess Who au fost cei care i-au relaxat pe participanți cu recitaluri cu totul speciale.

Comments are off this post!