Golden Star Kids 2019

Stiri modelling

Golden Star Kids 2019

Primul eveniment in agenda lunii martie este Golden Star Kids-Junior Talent.
429

Selectia nationala Golden Star Kids 2019 va alege in acest week-end reprezentantii Romaniei in Antalya. „Golden Star Kids Romania” este un eveniment Premium pe zona de beauty&talent, divertisment, tip productie pentru televiziune.

Primul eveniment in agenda lunii martie – Golden Star Kids 2019-Junior Talent, este un concurs sub licenta internationala de frumusete si talente copii cu finala mondiala in Antalya. Selectia nationala va avea loc pe 16 martie 2019, la Centrul de evenimente Monarh – Casa Anke, salonul de evenimente Gold, intr-o ambianta selecta, avand invitate diverse personalitati publice. Un eveniment organizat de Golden Romania, producator Simona Simionescu Dinu. Evenimentul are loc in data de 16 martie 2019, la ora 16.30, Bucuresti-Selectie Nationala.
Persoane publice invitate: Mihai Bajinariu (Agentul VIP), Daniel Robu (solist), Mircea N. Stoian, Daniel Ghita (Campioni K1), Televiziuni/Media: LooK Tv , Wow Biz, Bizi Live, Bloguri: ”Travel in Luxury”, Beatrice Lianda Dinu jurnalist si scenograf. O noua viziune in beauty, pe piata evenimentelor de „Miss”si frumusete & talente „Junior Talent” (copii si tineret). Romania frumoasa. Pepiniera de talente autentice romanesti. (Productii pentru televiziune)
Acest concept reuneste mai multe licente internationale de frumusete si talente copii sau Miss Romania.

”Miss Super Globe Romania” este o alta licenta de beauty – Miss Romania, licenta pentru Dubai, a carei etapa de selectie s-a incheiat in decembrie si a ales finalistelele ce ne vor reprezenta in octombrie 2019. Juriul de specialisti compus din oameni de televiziune (si sponsori), a reunit un nucleu sanatos de romani: Mariana Cojocaru-astrolog, Andy Alexandru Artemia – fost top model international, Marius Vornicescu-realizator tv 6Tv, scriitor, Mircea N. Stoian  – (pentru ca stie sa faca diferenta), Beatrice Lianda Dinu – jurnalist si scenograf ce au avut misiunea de a juriza si sectiunea #Junior Talent, „Junior Model International”, au ales copiii talentati, pe sectiuni, care ne vor reprezenta international (proba de talent la alegere: canto, dans, modelling) tot in octombrie, acelasi brand international.

Comunicat de presa BEATRICE LIANDA DINU

Comments are off this post!