Machiajul Trebuie Sa Difere de la Persoana la Persoana! Eliminati Greselile!

Sfaturi

Machiajul Trebuie Sa Difere de la Persoana la Persoana! Eliminati Greselile!

14

Fiecare dintre noi avem tipuri diferite de ten, un anumit stil de viata, garderoba proprie. Machiajele de asemenea, difera si trebuie sa difere de la persoana la persoana, iar in tabieturile de zi cu zi se mai strecoara greseli sau pur si simplu nu alegem combinatia perfecta. Exista combinatii de make up care se potrivesc perfect unei persoane si alteia nu.
Rujul reprezinta unul din “accesoriile” feminine cele mai uzitate pentru infrumusetare si de cele mai multe ori, reprezinta “cireasa de pe tort” in machiaj. Nuantele de ruj sunt diverse, combinatiile cu celelalte “ingrediente” ale make-up-ului – multiple, dar daca doriti sa folositi nuante mai inchise ale rujului, trebuie sa fiti foarte atente! O nuanta de ruj maro inchis sau negru poate fi vedeta, dar daca aveti un ten deschis, acest lucru poate avea exact efectul invers!
Pentru a iesi in evidenta – la modul frumos, foloseste un fard de obraz apropiat nuantei pielii! O culoare nepotrivita te poate face sa arati ridicola. In acelasi timp, atentie mare la combinatia dintre nuantele tuturor ingredientelor machiajului facial!
Nuanta gresita a fondul de ten iti poate ”adauga” ceva ani in plus, in timp ce o culoare complemetara tenului tau este un punct de plecare bun atat pentru intregul machiaj cat si pentru look-ul final.
Unul dintre cele mai folosite instrumente in machiaj este dermatograful negru – bun in majoritatea situatiilor. In schimb, o data cu inaintarea in varsta, culoarea dura a acestuia, atrage atentia asupra ridurilor. Este indicata in acest caz, folosirea unui eyeliner maro – o nuanta mult mai usoara pentru persoanele intrate in varsta a doua (doar daca este necesar!).
Prea multa pudra aplicata pe ten, face ca porii sa para mai mari si scoate in evidenta petele de pe fata! In cazul in care ai un ten gras, esti tentata sa faci acest lucru, dar aplicarea in exces nu este nici pe departe o solutie! Exista numeroase tratamente pentru toate tipurile de ten.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *