Greseli Grave de Machiaj

De cand sunt tinere, fetele sunt atrase de machiaje, folosindu-le dupa cum cred de cuviinta si facand greselile de rigoare. O data cu trecerea timpului, femeile capata experienta, dar tot fac greseli de machiaj, poate si din cauza ca trebuie sa se machieze diferit in functie de situatie.

Care sunt cele mai intalnite si mai grave greseli de machiaj?

  • A nu alege o nuanta potrivita pentru ten, este o greseala des intalnita si face ca machiajul sa nu arate bine; indiferent de cum este realizat, alegerea unei nuante potrivite este o necesitate. Astfel, fondul de ten trebuie sa aiba culoarea cat mai apropiata tenului tau, iar corectorul trebuie sa fie mai inchis pentru a acoperi zona obosita a ochilor.
  • Aplicarea produselor de machiaj pe  pielea uscata, este o alta greseala; trebuie sa folosesti produse de hidratare a pielii, in general, dar si inainte de machiaj. Hidratarea pleoapelor este de asemenea necesara daca doresti ca machiajul sa tina un timp mai indelungat.
  • Nu e rau sa iti placa sa porti sclipici, dar este o greseala sa il porti toata ziua. Indicat, este, in mod deosebit, pentru noaptea in club sau evenimente formale si nicidecum nu ar trebui sa mergi la serviciu asa. Vrei neaparat sclipici? Asorteaza-l – avand o tinuta eleganta, cu nuante de verde si maro, cu scopul de a-l evidentia mai mult.
  • O alta greseala de machiaj este cea in care dam volum buzelor intr-un mod retro, avand culoarea roz. Aveti buzele subtiri? Ideal este un gloss sau o culoare luminoasa; pentru cele mai bune rezultate, mergeti la un profesionist!
  • Evitati folosirea nuantei albastre la ochi, mai ales ca aceasta nu-i “albastreste” mai mult, daca ai ochii albastri! Astfel de make up este cumva riscant, deoarece nu se potriveste multor persoane. Daca doriti neaparat sa folositi albastrul, combinati-l cu un machiaj smokey pentru un efect normal sau inlocuiti albastrul cu verdele sau violetul.