Gulerul, o necesitate in zilele reci

Gulerul iti ofera un LOOK stilizat si te protejeaza de temperaturile scazute, fie ca il gasim la bluzele mai groase si/ sau la pulovere.

Gulerul iti ofera un LOOK stilizat si te protejeaza de temperaturile scazute, fie ca il gasim la bluzele mai groase si/ sau la pulovere. Gulerul pe gat ofera caldura, acopera intreaga zona si poate fi pliat pentru un LOOK stylish, adaptat tinutei. Daca nu esti adepta unui astfel de guler, mergi pe unul la baza gatului! Este la fel de versatil si iti ofera usurinta in purtat. Poti adopta ambele optiuni, fie sub o rochie sau blazer – pentru locul de munca, sau poti merge pe un LOOK casual, adaugand blugi sau fusta, cu o pereche de cizme.

Joaca-te cu imprimeurile!
Mixeaza un pulover cu guler pe gat cu piese printate cum ar fi pantalonii in patratele. Foloseste accesorii si alege o nuanta dominanta in nuante mai profunde ca o piesa solida de legatura pentru pantofi si geaca sau palton. Adauga mai multa textura cu piese tricotate pentru o dimensiune extra!
Sfat: daca ai o tinuta in nuante solide si vrei sa ii iei din monotonie (daca exista) adauga o pata de culoare ca rosu intens sau visiniu!

Construieste un LOOK atractiv prin culoare printr-o buna stratificare, folosind gulerul pe gat in culori elementare.

Joaca-te cu nuantele!
Construieste un LOOK atractiv prin culoare printr-o buna stratificare, folosind gulerul pe gat in culori elementare si construind in jurul lui prin intermediul accesoriilor indraznete si a jachetelor pufoase, in roz sau visiniu.

Joaca-te cu tonurile!
Imbracamintea tonala este inca in tendinte, iar un mix subevaluat este acela in care poti folosi nuantele neutre din diferite scheme de culori! Mergi pe nude si alb, cu gri si maro pentru un LOOK fabulos!

Joaca-te cu textura!
Un stil chic si simplu dintr-un pulover tricotat la baza gatului si o fusta plisata. Un LOOK echilibrat, iar daca folosesti nuante tonale linistitoare, este o combinatie perfecta atat pentru munca, dar si pentru treburile de zi cu zi.

Gulerul si mici secrete in functie de necesitati

  • Alege in functie de silueta! Pentru un chip rotund, gulerele la baza gatului sau pe gat (nu foarte inalt sau strans), nu te avantajeaza. Daca ai pieptul mare, evita piesele supradimensionate sau decupate!
  • Cand porti un guler pe gat sau la baza gatului, asigura-te ca parul nu iti acopera chipul! Incearca sa iti aranjezi parul la spate sau tine-l in lateral, dupa ureche!
  • Foloseste o centura, care iti ofera si un LOOK spectaculos si in tendinte, dar adauga si o nota sofisticata aspectului.