Tendinte&Stil

HomeTendinte&StilColectia de Toamna 2014 H&M – H&M Studio

Colectia de Toamna 2014 H&M – H&M Studio

In cadrul Paris Fashion Week a fost prezentata colectia toamna 2014 H&M Studio -numele colectiei de sezon a pieselor vestimentare cheie H&M.

Spectacolul a fost gazduit de Grand Palais in fata a peste 600 de invitati printre care si Miranda Kerr, Jessica Alba, iar pe catwalk a defilat si modelul roman Andreea Diaconu.
Colectia este caracterizata de nonsalanta secolului XXI si amestecul stilurilor feminin si masculin.Piesele vestimentare vor fi disponibile incepand cu luna septembrie in peste 250 de magazine din intreaga lume, dar si online.
Rochiile care curg, bluzele drapate purtate sub sacouri masculine, geci de motor, tesaturi din matase, casmir fin, catifea, dar si blanuri artificiale completate de paiete si broderii – caracterizeaza frumoasa colectie H&M Studio apreciata de cei prezenti.

Articol extras din Revista Famost – Editia Mai 2014 !

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»