Haine in tendinte

Tendinte&Stil

Haine in tendinte

51

Hainele care sunt in tendinte si pe care le imbracam, dau un farmec aparte celor ce le poarta, dar a purta astfel de haine, chiar necesita o buna cunoastere a tendintelor. Urmareste site-urile de moda care iti prezinta principalele tendinte ale sezonului, navigheaza printre site-urile care vand haine, urmareste diversele emisiuni de moda sau diverse evenimente si vei fi la curent cu ce se poarata in perioada respectiva!

Trebuie sa recunoastem, ca exista o anumita fascinatie pentru hainele la moda si care se manifesta la nivel international. Exista multe persoane care au aceasta manie a tendintelor si care chiar isi rezerva mult mai devreme anumite haine (platind in avans) si asta inainte de a aparea colectia pe piata! Hainele in tendinte provoaca o nebunie temporara, atat pentru cumparatori cat si pentru vanzatori si nu dureaza foarte mult! Cumparatorii isi doresc acel produs, vanzatorii fac tot posibilul sa satisfaca dorintele clientilor, fapt care aduce venituri mari. Dar in anumite cazuri, tendinta trece atat de repede, incat vanzatorii raman cu multe hainele pe stoc nevandute, iar acest lucru se intampla datorita faptului ca tendintele din moda se schimba foarte des si foarte repede.

Persoanele care vor sa fie mereu in tendinte si isi doresc haine cat mai atractive, frumoase, colorate, la moda, nu pot sti niciodata cand un anumit articol vestimentar devine popular sau cand cineva care il poarta devine trend setter. In majoritatea cazurilor, televiziunea are un rol determinant, anumite haine purtate de actori sau de catre oamenii din televiziune, atragand privirile. Si daca luam in considerare cate emisiuni sunt pe canalele TV sau cate filme, putem observa dimensiunea acestei situatii si cat de repede se pot schimba anumite tendinte. Exista situatia cand esti multumit de tine ca ti-ai luat o haina care ‘se poarta’, dar observi ca, de fapt, tendinta este alta, s-a schimbat intre timp. Imbracamintea in trend atrage toate privirile, dar, daca nu mai este de actualitate, poti fi catalogat ca fiind depasit, evident, in anumite cercuri pretentioase.

A purta haine la moda este mai usor decat crezi, comparativ cu frecventa de schimbare a tendintelor. Tu ai de facut doar sa te informezi asupra tendintelor actuale de pe site-urile bune, specializate pe aceasta nisa, precum si brandurile sau modelele care se poarta atat acum, cat si in sezonul urmator. Un site de moda bun, te informeaza sezon de sezon cu tendintele, la fel de bine ca si magazinele de unde le poti achizitiona, asta in cazul in care nu vrei sa cumperi online. Sunt publicate fotografii cu hainele respective, mai ales pentru cei care au banii pregatiti pentru a cumpara in avans; asa ca, daca vrei sa fii un barbat sau o femeie mereu in tendinte, trebuie sa te informezi aproape zilnic, iar partea buna este aceea ca anumite branduri ofera reduceri sau promotii la inceputul lansarii unei colectii noi pe piata. Iar acest lucru este unul extraordinar pentru cei care vor sa fie mereu la moda din punct de vedere vestimentar, doar ca nu isi pot permite financiar. Si nicaieri nu poti avea parte de reduceri sau oferte mai bune, decat pe internet, pe paginile web de specialitate, care fac eforturi continue si din ce ce mai mai avantajoase, pentru a-si atrage clientii si sa-i fidelizeze.

Comments are off this post!