Hakan Yildirim haute couture 2018

Hakan Yildirim, care a participat la multe prezentari de moda internationale de mult timp, a prezentat noua colectie haute couture 2018.

Hakan Yildirim, care a participat la multe prezentari de moda internationale de mult timp, a prezentat noua colectie haute couture 2018 in atmosfera magica a Bosforului, Istanbul, o colectie ca o calatorie printre flori purpurii prin mintea lui Hakan.

In atelier, au fost pregatite mii de flori pentru colectie, in timp ce tesaturile plutesc, detaliile de stele si inimi intaresc romantismul acestei gradini secrete. Franjurii care dau volum siluetelor, par a aduce gradina cu o acoperire unica de plante; cristalele si margelele iti uimesc ochii si te fac sa auzi sunetul tesaturii. Piesele de colectie seamana cu o scena legendara, amintind spectatorilor de gradina Ghilgames pasind in visele sale, umpluta cu bijuterii dupa ce si-a varsat lacrimile asupra prietenei Enkidu si a plecat in cautarea nemuririi.

Hakan Yildirim

Aceasta colectie este starea lumii pe care doresc sa o vad ca designer. Toate piesele sunt starile si formele vesnice ale siluetelor pe care imi place sa le creez si toate amintirile care m-au inspirat din prima zi pana acum.

astfel isi descrie Hakan Yildirim colectia haute couture 2018.

Designerul Hakan Yildirim multumeste in limba proprie tarii care l-a crescut si ridicat, celor care l-au facut sa simta acest spectacol si celor care ii sunt alaturi de atatia ani.

Info&foto: image.net