Hanorac relaxare Vollebak Relaxation Hoodie

Hanoracul Vollebak Relaxation Hoodie are fermoar pana sus, astfel ca iti vei putea acoperi toata fata si nu, nu suna claustrofob, pentru ca are o plasa respirabila, prin care poti si vedea!

Moda si confortul sunt doua concepte care nu intodeauna se impaca foarte bine, dar, daca ar fi sa te gandesti la o piesa vestimentara care sa le impace pe ambele, care ar fi aceea? Cu siguranta multi s-ar gandi la o pereche de pantaloni scurti mai largi, la un tricou dintr-o tesatura usoara … depinde de modul fiecaruia de a vedea aceste lucruri sau de modul de viata.

Cu toate astea, se pare ca un hanorac este o alegere la fel de buna, mai ales in perioada rece, dat fiind faptul ca are gluga. Este o alegere inteligenta, mai ales cand mergi la birou si poate nu vrei sa arati camasa alba: hanoracul o poate ascunde foarte bine! Daca vrei un dormit rapid de dupa amiaza, ai tras fermoarul si gluga si poti dormi fara nicio problema pentru o jumatate de ora! Iar in intampinarea acestei utilitati, pentru a o face si mai practica, a aparut Vollebak Relaxation Hoodie!

Hanoracul Vollebak Relaxation Hoodie are fermoar pana sus, astfel ca iti vei putea acoperi toata fata si nu, nu suna claustrofob, pentru ca are o plasa respirabila, prin care poti si vedea! Poti trage fermoarul pana sus ziua in birou si poti dormi (daca nu sforai) fara ca nimeni sa stie, asta pana cand te trezeste cineva. Si nu este indicat sa umbli noaptea cu el, pentru ca poti trezi suspiciuni!

Detalii Vollebak Relaxation Hoodie

  • 2 buzunare asimetrice
  • Canal de cablu intern pentru casti
  • Tesatura izolata, respirabila
  • Rezistenta la apa si vant
  • Se spala la maxim 40 grade Celsius
  • 65% polistier, 35% bumbac

Foto: vollebak.com