Henry Cavill si Jaeger-LeCoultre Polaris Chronograph

La premiera mondiala a filmului Mission: Impossible-Fallout, actorul Henry Cavill a purtat Jaeger-LeCoultre Polaris Chronograph din aur roz.

La premiera mondiala a filmului Mission: Impossible – Fallout, film al carui actiune sfideaza moartea si a carui scene emotionante se desfasoara in Paris, actorul de origine britanica Henry Cavill a purtat Jaeger-LeCoultre Polaris Chronograph realizat din aur roz.

[blockquote]Polaris este un ceas atat de atractiv,

incat se poate potrivi in aproape orice parte a vietii mele de zi cu zi. [/blockquote]

a afirmat Cavill.

Intr-o serie de fotografii realizate pentru Jaeger-LeCoultre de Damian Foxe, Henry Cavill a ales de asemenea sa poarte acelasi ceas; Jaeger-LeCoultre Polaris Collection aniverseaza 50 de ani de la iconicul Memovox Polaris din 1968.

Henry Cavill

Un actor care este el insusi un exemplu al stilului britanic clasic si care doreste sa faca propriile cascadorii, Henry Cavill si-a facut debutul in Contele de Monte Christo. A fost primul non american care a imbracat costumul lui Superman si a avut aparitii de succes in productii ca Man of Steel, The Tudors, The Man from U.N.C.L.E, sa.

[fullwidthimage photourl=”https://famost.ro/wp-content/uploads/2018/07/ceas-Jaeger-LeCoultre-Polaris-Chronograph-in-aur-roz.jpg”]

 

Inspirat de ceasul iconic Memovox Polaris din 1968, Jaeger-LeCoultre a dezvoltat o noua colectie pentru a se alatura pilonilor existenti ai brandului. Nu doar un omagiu catre o referinta istorica, noua colectie Jaeger-LeCoultre Polaris ia spiritul Memovox Polaris si il aplica barbatului activ de astazi cu o gama completa de ceasuri.

Foto&Info: image.net