HI BEAUTY la Pitti Uomo

Media

HI BEAUTY la Pitti Uomo

138

HI BEAUTY este sectiunea Pitti Uomo dedicata celor mai exclusive parfumuri. La etajul inferior al Central Pavillion, se afla o selectie speciala a brandurilor internationale, avand parfumuri pentru persoane si mediul care ii inconjoara, produse de ingrijire a corpului si cercetare in specialitatile cosmetice. O extensie speciala Pitti Fragranze – eveniment Pitti Uomo din septembrie 2018, HI BEAUTY are un design sofisticat realizat de StorageAssociati.


D.R. Harris & Co. Ltd.

Din 1790, aceasta farmacie istorica din Londra ofera clientilor sai sofisticati, produse de ingrijire persoanala, avand o calitate de neegalat, un exemplu unic de dedicare a traditiei si sustinut de dezvoltarea stiintifica continua. Produse de barbierit, igiena si produse de ingrijire persoanala, realizate cu expertiza farmaciei Royal Court.

Farmacia SS. Annunziata dal 1561

Parfumuri deosebite pentru a cuceri cele mai pretentioase nasuri, toate ambalate in recipiente avand culori clasice. Intre secolele XII-XIII, lumea comertului din Florenta a inceput sa dezvolte forme de viata asociate, dand nastere unor bresle artizanale, cum ar fi Arti Maggiori: Arte dei Mercatanti (comercianti, finisatori si vopsitori de tesaturi straine), Arti del Cambio si Artiella della Seta (tamplari si comercianti de matase), Arti dei Medici e Speziali (medici si farmacisti), Arti della Lana (producatori de lana si comercianti).

Maison Bereto – Fragranza in Arte

Lumanari de design: un bol de rasina care elibereaza un parfum de iarba proaspat taiata. Linia Art Candles, pe de alta parte, provine din paharele pretioase create prin intermediul sticlelor din pivnitele Colle Bereto, sculptate si finisate cu mana, apoi decorate cu modele distincte. Si aici vine Essenza Toscana de Maison Bereto: obiecte, parfumuri, lumanari parfumate, accesorii de casa. Toate inspirate de natura si cultura toscana.

Morph Parfum

Morph provine din ideile si creativitatea unui grup de tineri designeri si antreprenori. Cu scopul de a oferi o autentica “Luxury Essence Experience”, Morph isi propune sa creeze mirosuri care pot identifica persoana care le poarta. Punctul de plecare – o colectie de 11 parfumuri exclusive, capabila sa genereze o combinatie unica de parfum si piele. Din Cruda, cel mai bun trandafir de damasc din Turcia, inconjurat de o inima de chihlimbar cenusiu din Noua Zeelanda, in Indomable, nascut dintr-un spirit rebel.

Officina delle Essenze

Sinonim cu mestesugul si luxul, Officina delle Essenze este o afacere de familie, unde regula este tot acel know-how italian, care a facut productia italiana, una dintre cele mai mar din lume. Nu numai parfumuri de casa, dar, de asemenea – apa de parfum – care inveleste si persista si urmeaza sa fie purtat ca o a doua piele.

Soul Couture Parfum

O calatorie printre cele mai intime puncte ale sufletului tau. Soul Couture vizeaza sa aprinda particularitatile si undele noastre emotionale. Amestecul fin intre stil si sinea noastra, concepe parfumuri capabile sa ne spuna propriile povesti. O colectie personalizata, care impinge limitele stilului si se indreapta direct catre sufletul tau.

Uermi

Parfumurile si tesaturile au o afinitate electiva cu pielea noastra; ambele sunt purtate direct de noi, ele devinind o declaratie puternica a personalitatii noastre. Uermi interpreteaza un nou mod de a purta parfumurile. Doua modele exclusive imprimate pe o tesatura de matase 100%, finisate manual, fiecare intr-o cutie cadou, care va fi personalizata cu dimensiunea preferata a calatoriei tale cu parfumul.

Info&foto: pittimmagine.com

Comments are off this post!