Highlights Pitti Uomo 101

Highlights Pitti Uomo 101 din Fortezza, unde o selectie de branduri care se vor remarca prin participari speciale, evenimente, instalatii si avanpremiere.

Highlights Pitti Uomo 101 in Fortezza – o selectie de branduri se vor remarca prin participari speciale, evenimente, instalatii si avanpremiere, pentru a spune noutatile de neratat in materie de imbracaminte pentru barbati.

ALPHATAURI
Concentrati-va pe colectia de capsule Heatable, intre design sofisticat, tesaturi inteligente si inovatie tehnologica. O noua tehnologie integrata de incalzire, gestionata de aplicatie, asigura o temperatura reglabila.

COLMAR ORIGINALS
Evolutia umana marcheaza linia colectiei, natura sugerand o abordare durabila. Pe scena, o sinergie castigatoare intre inima urbana a brandului si influenta sa istorica asupra lumii imbracamintei exterioare.

SLOGGI X 032C
Lansare la Pitti Uomo a colaborarii dintre o institutie de lenjerie intima precum Sloggi si 032c, revista de cult si colectivul de creatie din Berlin. O colectie capsula dezvoltata de Maria Koch si axata pe imbracaminte lounge: articole de imbracaminte de baza si sofisticate care exprima valorile de confort ale Sloggi prin prisma culturala a lui 032c.

HOLUBAR
Un vis american, o aventura globala, special intre Highlights Pitti Uomo 101. Holubar sarbatoreste 75 de ani de inovatie si explorare, combinand stilul iconic cu tehnicile moderne, pe articole de imbracaminte potrivite pentru calatoriile de zi cu zi.

AFTERLABEL
Tendinte urbane contemporane, cu accent pe calitatea materialelor si inovatie. Afterlabel isi va prezenta viziunea avangardista in ceea ce priveste confortul si stilul la Pitti Uomo 101.

ARTHUR ARBESER X BALDININI
Compania de incaltaminte Romagna isi sarbatoreste noul drum prin lansarea primei colaborari cu designerul din Austria. O capsula speciala care aduce un omagiu mostenirii brandului cu o nota contemporana.

PIACENZA CASHMERE 1733
Echilibru intre inovatie si traditie, armonie cu mediul si recunoasterea valorii umane. Pitti Uomo 101 prezinta cocktailul care a facut din fabricile de lana Fratelli Piacenza un exemplu de excelenta Made in Italy.

ALONPI CASHMERE
Cashmere Lifestyle pentru o colectie de lux intre tehnologie si maiestria Biella. Creat de Alfredo Magliola si Gian Pietro Tonel, o propunere pentru acasa ready-to-wear care combina designul si durabilitatea.

RED SEPTEMBER
Protagonistul este brandul fondat de designerul Olga Vasyukova cu aspectul ei inovator si personal. Piese vestimentare complexe, tailor-made si tehnologice, nascute din amestecul ce implica estetica traditionala si disciplinele artistice contemporane.

Info & foto: pittimmagine.com