House of Barbers

Cristian Anghel - un tanar antreprenor de succes, a pornit la drum prin resurse proprii cu House of Barbers, daruindu-se cu pasiune pentru meserie.

Cristian Anghel – un tanar antreprenor de succes, a pornit la drum prin resurse proprii cu House of Barbers, daruindu-se cu pasiune pentru meserie si pentru lucrurile bine facute. A inceput sa munceasca de la varsta de 16 ani, din nevoia de a face bani pentru a-si ajuta familia, intrucat mama lui ramasa singura, avea sa creasca doi copii.

Simteam sa fac ceva, nu putem sa stau cu mainile in san si sa vad cum se chinuie,

declara Cristian Anghel.

Asa s-a descris o perioada dificila cu grele incercari, din care tanarul Cristian Anghel a ales sa se automotiveze si sa se ambitioneze:

Ma supara oamenii care isi accepta destinul si dau vina pe soarta. Soarta ti-o poti face tu cu un vis … nu te poate opri nimeni. Fiecare om trebuie sa viseze si sa lupte pentru ce isi doreste. Daca nu stie ce isi doreste, atunci este doar vina lui; nu o sa vina nimeni sa te ia de mana pe strada sa iti spuna: – vai, tie ti-ar sta bine ca inginer, hai sa te fac inginer! Nu! Vrei sa fii inginer ? Invata sa fii inginer! Vrei sa fii doctor? Invata sa fii doctor! Nu exista scuze! Atunci cand destinul nu te ajuta, trebuie sa lupti si sa faci tot ceea ce poti, incat sa ai viata pe cate ti-o doresti. Multi o sa fie impotriva ta, multi te vor critica, dar cel mai important e sa te gandesti ce e bine pentru tine, pentru ca nimeni nu poate spune cu adevarat ce e bine sau ce e rau sa faci; conteaza sa faci ce e bine pentru tine.

Prima afacere a inceput-o cu 4000 lei, bani pe care i-a  strans tunzand in uscator dupa scoala, urmand ca dupa un an, sa-si reamenajeze frizeria. In urmatorul an, si-a deschis un salon complex cu tot ceea ce era necesar. Nu s-a oprit, a tot cautat sa evolueze, pana la deschiderea House of Barbers.

Conteaza foarte mult educatia financiara, sa stii sa economisesti bani, sa nu devii parvenit. Trebuie sa investesti si sa reinvestesti, sa nu te multumesti niciodata cu particica care ti se da. Fiecare om poate sa evolueze, atat timp cat e disciplinat si stie pe ce se axeaza. Planuri, idei, vin pe parcurs, cel mai important e sa stii ceea ce vrei, ce ti-ar placea cu adevarat sa faci si sa o faci cel mai bine.

In 2017, prin proiectul Start Up Nation, reuseste sa isi dezvolte business-ul si totodata visul construit in noua ani de munca, la un nivel care va defini noile  trenduri in materie de barbershop si stil. Un concept unic pe piata, House of Barbers deschide usile a trei camere: Classic Room, VIP Room si Underground Room.

Classic Room

Aici s-au combinat stilurile barbershop-urilor autentice cu mijloacele de lucru moderne, pentru a recrea atmosfera de altadata, dar adaptata zilelor noastre.

Vip Room

Este un spatiu intim, de lux, in care iti  sunt oferite servicii la cele mai inalte standarde profesionale, chiar de catre owner-ul salonului, Cristian Anghel.

Underground Room

Cu un design interior autentic, Underground Room este spatiul perfect in care serviciile profesionale House of Barbers, definesc stilul la nivel de arta.

Am fost de la inceput unul dintre putinele barbershop-uri cu servicii complete de ingrijire, insa acum am devenit singurul barbershop din Romania care ofera tot ce are nevoie un barbat pentru a-si redefeni aspectul: consultanta de imagine, VIP ROOM care vizeaza nevoia de intimitate si program prelungit. De asemenea, avem parteneriate cu branduri renumite care ofera discount-uri speciale. Nu in ultimul rand, ne distingem cu servicii de estetica. Toate acestea si multe altele, intr-un singur loc! House of Barbers este o provocare, asa ca incerc in fiecare zi sa ma perfectionez, sa imi dezvolt echipa si sa ofer clientilor o experienta unica, prin care, la final, sa arate impecabil de la A la Z.

Schimbarile ne ajuta sa fim mai buni,

asa ca va asteptam si pe voi!

Atat diversitatea propusa de spatiu, cat si programul prelungit, sunt pentru a satisface cat mai multe din cele mai diferite nevoi ale clientilor.

Toate acestea fac din House of Barbers, o experienta unica pentru fiecare om, barbat care ne calca pragul si din care niciunul nu pleaca nemultumit!

Semneaza, Cristian Anghel.