Media

I GO OUT

38

Outdoor meets Fashion, Fashion meets Outdoor

Pitti Uomo 94 prezinta noul proiect de prezentare al stilului outdour contemporan. Nu doar cunoasterea tehnica si outdoor, dar si aspiratia pentru un nou echilibru intre om si natura. O pasiune pentru spatiile deschise si sporturile legate de natura, intalnesc stilul in design si experimentarea, convergand intr-o noua perspectiva a stilului de viata.

Pitti Uomo prezinta I GO OUT : noul proiect care interpreteaza tendintele contemporane ale stilului outdoor, vizand cele mai bune magazine conceptuale si cele mai pretentioase magazine online.

In Sala della Ronda vor fi colectiile estetice impecabile produse de o selectie de aproximativ 30 companii din intrega lume. O gama care se intinde cu haine, accesorii, obiecte din viata de afara, capabile sa dialogheze cu contextul metropolitan si moda experimentala. Produsele inovatoare care fac din stil si performanta o echipa, functionalitatea si ambitia designului, dar si obiecte care imbina filosofia si creativitatea prietenoasa care cuprind calatoriile si fotografia.

Toate se intampla intr-un set-design condus de Andrea Caputo Studio, care va crea un mediu interactiv, durabil, animat de experientele și relatiile dintre digital si fizic.

 

 

Comments are off this post!