In tendinte nunta!

In tendinte nunta.

Cu siguranta, fiecare dintre noi ne dorim sa avem parte de momente de neuitat ale zilelor foarte importante din viata noastra. Si atunci, vrem sa facem ceva deosebit, care sa intre la ‘memorabil’, atat pentru noi, cat si pentru cei care ne inconjoara.

Si poate ca, de cele mai multe ori, este de ajuns sa adopti tendintele – in cazul de fata nunta si sa incerci sa fii altfel!

tendinta 1 – detalii deosebite

Faceti din locul unde se desfasoara evenimentul, unul care sa atraga privirile si sa fie unul de neuitat: acum se ‘poarta’ nuante schimbatoare, folie holografica, detalii taiete de laser! Atrage-le atentia invitatiilor cu plicuri colorate, supradimensionate! Includeti de asemenea, cateva detalii personale ale invitatilor pentru o ‘atingere’ extra, pentru a-i face sa se simta asa cum sunt: deosebiti!

tendinta 2 – fara mese traditionale

Locurile cu bauturi si mancare cu autoservire dau posibilitatea invitatilor sa se cunoasca, sa interactioneze mai mult si de ce nu – sa isi recapete starea de spirit buna, atunci cand ea scade. Oferiti-le prietenilor, invitatilor, mancarea sau specialitati din zona, pentru a da o nota specifica! Incercati variantele care sa faca din acest eveniment, unul special si despre care se va vorbi!

tendinta 3 – spatiu pentru fotografii

Pentru a iesi din tipare, schimbati vesnicele cabine foto cu diverse cadre, indiferent ca sunt de inspiratie vintage sau au multe flori. In functie de tematica nuntii, puteti avea un colt special amenajat pentru acest lucru, putand fi un cadru regal, futuristic, apartinand locului cu traditiile (maritim, de munte, etc). Avand situata aceasta locatie – putin mai spre marginea locului pentru a nu incurca miscarea invitatilor si dansul, creati o fluiditate in toata aceasta distractie.

tendinta 4 – luminile fac diferenta

Oriunde si cu orice ocazie, daca ai lumina potrivita, poti face o atmosfera de vis; folositi iluminarea de sus, pentru a se potrivi cu starea petrecerii! Fiti unici si mixati luminile, pentru cele mai importante momente ale evenimentului: lumina colorata pentru atunci cand se danseaza, lumini odihnitoare cand se mananca, lumanari pentru momente mai solemne, etc!

tendinta 5 – altfel de momente

Completati momentele muzicale, indiferent ca aveti DJ sau formatie, cu momente unice, cum ar fi balerine profesioniste, magician sau de ce nu, un actor stand up comedy; toate acestea, creeaza o buna dispozitie, dand posibilitatea invitatilor sa interactioneze intre ei. Nu trebuie sa fiti ancorati in aceleasi si aceleasi traditii, puteti avea diverse melodii la taierea tortului, sa aveti un artist special pentru momentele speciale.

tendinta 6 – anticipare nevoi

Vreti ca invitatii sa se simta bine, iar a fi o gazda buna, inseamna a anticipa nevoile oaspetilor! Pregatiti-le ceva racoritor, revigorant de consumat sau de ce nu, anumite incaltaminte cu talpa joasa plata, pentru comoditate si durerile de picioare! Daca evenimentul se tine afara, sa aveti la indemana niste invelitoare dragute pentru invitati in cazul in care se simte racoare in timpul noptii; sau, puteti sa le pregatiti un mic dejun deosebit, care nu poate fi refuzat!