Inainte de injectabile sau laser

Frumusete

Inainte de injectabile sau laser

236

Inainte de a merge pe injectabile sau laser, urmeaza pasii de mai jos, pentru rezultate pe care le vei iubi!

Inainte

Gaseste un centru sau pe cineva autorizat care sa iti faca o consultatie dermatologica. Foarte multe centre si persoane specializate pot face injectii si tratamente cu laser, dar asta nu garanteaza ca sunt foarte bine specializati si instruiti. Ca auzi din vorbe in vorbe sau de la cunostinte ca respectivul specialist este bun, acesta este un lucru de incredere, dar de asemenea ar fi foarte bine sa si poti verifica procedurile si produsele de infrumusetare pe care acestia le folosesc. Si poti face acest lucru simplu, intrand pe www.realself.com.

Pe parcurs

Uita-te atenta la medicul care iti realizeaza procedurile si nu pentru comparatie sau frumusete, ci pentru a vedea cat de natural pare. Acesta este un sfat foarte bun, deoarece, majoritea specialistilor efectueaza aceste tratamente pe propria piele, astfel incat, poti si tu sa vezi rezultate reale, lasand la o parte teoria pe care o stii pana in momentul respectiv.
Intreaba, comunica cu specialistul si vezi cum gandeste; daca promoveaza un aspect natural, ce s-ar putea face daca ai semne in piele sau diferente de culoare. Si ce trebuie sa retii, este faptul ca indiferent de scopurile pentru care iti doresti acele proceduri, abordarea graduala este cea mai buna, mai ales in cazul unor proceduri pe care nu le-ai mai incercat. E mult mai bine si mai indicat ca anumite lucruri sa le faci mai tarziu (laser sau umplere cu acid hialuronic), decat sa corectezi ceva care este suprasolicitat.

Dupa

Daca ai intrebari, ingrijorari sau complicatii post procedura, suna-ti medicul imediat si nu te lasa sub influenta sfaturilor sau parerilor pe care le gasesti peste tot pe internet sau la prietene. Ca specialisti, ei sunt pregatiti pentru diverse ajustari ulterioare. Ei sunt alaturi de tine ori de cat ori ai nevoie, dar nu traiesc cu tine in casa si este si interesul lor sa vada evolutia, rezultatele bune si sa corecteze atunci cand situatia o cere.

Comments are off this post!