Inaugurare clinica Dr. Mordechai Yair Levy

Media

Inaugurare clinica Dr. Mordechai Yair Levy

Dr Levy a ales Romania pentru a deschide o clinica pentru interventii estetice spectaculoase.
181

Dr. Mordechai Yair Levy, chirurg estetician, a ales Romania ca noua lui casa, iar ieri seara ne-a deschis usa clinicii sale, la inaugurarea acesteia, eveniment la care au participat vedete, reprezentanti mass media, bloggeri si influenceri. Anna Roman, Ana Barnoschi, cantareata Maria Andreea sau Alina Pana au fost doar o parte dintre persoanele publice care i-au putut fi alaturi in cadrul unui eveniment select.
Invitatii prezenti s-au putut bucura de un eveniment organizat impecabil, care s-a desfasurat intr-un cadru relaxant, alaturi de numeroase surprize din partea sponsorilor de la Beauty One.
Dr. Mordechai Yair Levy este specialist in chirurgie plastica si reparatorie, are la activ un deceniu de experienta, cu multiple certificari internationale. Pentru ca vrea sa fie mereu la curent cu cele mai noi descoperiri si tehnici medicale, participa la toate congresele internationale de profil si cursuri de formare.

In cei peste zece ani de activitate, Dr. Mordechai Yair Levy a efectuat mii de interventii estetice si reparatorii. Cazurile pentru copii le-a operat pro bono, indiferent de posibilitatile financiare ale parintilor (interventii reparatorii pentru a corecta defecte din nastere sau defecte aparute in urma accidentelor), dar si in interventii estetice-problema: fie cazuri rezolvate dupa interventii anterioare nereusite sau cazuri complexe refuzate de alti chirurgi. In plus, Dr. Mordechai Yair Levy face frecvent operatii estetice considerate inca tabu: himenoplastie si labioplastie.

Doctorul Mordechai Yair Levy efectueaza frecvent si cu grad mare de satisfactie din partea pacientilor operatiile de lifting facial, minilifting facial, blefaroplastie si augmentare mamara si operatii post-bariatrice.

Multi spun ca noi, chirurgii plasticieni, nu facem mare lucru: marim buze si punem sani. Eu nu cred asta. Eu chiar simt ca ceea ce fac in fiecare zi in cabinet schimba viata unor oameni si o schimba in bine. Nu pot sa va explic ce bine m-am simtit saptamanile trecute cand am vazut ca dupa un mini lifting o pacienta de-ale mele arata cu 25 de ani mai tanara

spune Dr. Levy.

Marti, 4 iunie, intr-un eveniment restrans, Dr. Levy si-a prezentat noua sa casa, clinica ce-i poarta numele din Strada Ion Slatineanu numarul 6. La eveniment au participat apropiatii clinicii, prieteni si cateva dintre pacientele acestuia, unele dintre ele persoane cu notorietate.

Dr. Mordechai Yair Levy opereaza in Romania, la clinicile din Bucuresti si Timisoara, si in Israel, la clinicile din Tel Aviv si Haifa. Dr. Levy Medical Center ofera servicii minim invazive de rejuvenare faciala si cu efecte anti-aging. De asemenea, dr. Levy realizeaza o arie larga de operatii plastice, estetice si de reconstructie, printre care se afla liftingul facial cu o tehnica revolutionara, marirea sau reducerea sanilor, abdominoplastia, brahioplastia (liftingul bratelor), ridicarea coapselor interne, ridicarea si augmentarea feselor sau remodelarea estetica a pleoapelor.

Comments are off this post!