O Incaltaminte Inestetica, dar cu Multiple Beneficii: Crocs

Vestimentatie

O Incaltaminte Inestetica, dar cu Multiple Beneficii: Crocs

36

Istoria acesti tip de incaltaminte – Crocs, a inceput in anul 2002 cand trei prieteni din Boulder – Colorado, au materializat acest proiect, cu scopul de a-i folosi in plimbarile cu barca, fiind confectionati dintr-un material impermeabil si avand o talpa care nu aluneca.
Primele perechi – The Crocs Beach au fost prezentate pentru prima oara in cadrul spectacolului Ft. Laurderdale Boat si au fost vandute in totalitate (aproximativ 200 de perechi). Vicepressedintele co-fondator Lyndon V. Hanson a spus ca, initial, acest model a fost initial produs in Canada, dar ei i-au mai adaugat o curea, dandu-i deja alt aspect.
In vara lui 2014, Crocs a cumparat Foam Creations pentru a produce exclusiv spuma din care se produce talpa acestui tip de incaltaminte – Croslite. Datorita faptului ca acest tip de spuma se muleaza perfect luand forma talpilor celor care ii poarta, face din Crocs cei mai indicata incaltaminte din punct de vedere medical.
Astazi, sunt intalnite doua tipuri de Crocs: Cayman si Beach, disponibile in peste 20 de culori; cele mai multe stiluri sunt sunt produse intr-o paleta de la 4 pana la 6 culori, dar si in combinatii de cate doua culori. Astazi, acest tip de incaltaminte este produsa si in tari ca Italia, Romania, Bosnia, Hertegovina, Vietnam, Mexic, China, Argentina. Incaltamintea Crocs este certificata de catre U.S. Ergonomics Council si American Podiatric Medical Association (APMA).
Cu toate ca sunt socotiti urati, Crocs compenseaza prin comoditatea lor, dar mai ales prin beneficiile terapeutice. Crocs sunt ideali pentru copii, pentru eliminarea durerilor de picioare, celor care au diverse rani, monturi sau diabet.
Nu prea estetici, dar avand calitati compensatorii deosebite, Crocs reprezinta o buna si ieftina alternativa cand ne cautam incaltaminte, printre fanii acestora numarandu-se mari nume ca Jack Nicholson, Al Pacino, Nicole Appleton, George Bush, Matt Damon.

Comments are off this post!