Increzatoare in ziua nuntii

Stil de viata

Increzatoare in ziua nuntii

23

Chiar si cele mai relaxate si increzatoare mirese (dar si miri) pot deveni nervoase si anxioase in ziua cea mare, in timp ce pentru altele, aceasta anxietate apare si in fazele de pregatire. Citeste in continuare ce ar trebui sa faci pentru a-ti creste increderea!


1 Construieste increderea din interior!

Ceea ce noi numim incredere, se afla in interiorul nostru de cand ne-am nascut, insa, din pacate, in anumite situatii se pierde si ramane ascunsa, pana cand, este scoasa la iveala.
Nu te-ai nascut ingrijorandu-te de modul cum arati! Copii mici habar nu au de acest lucru si nu ii intereseaza daca altii ii judeca sau nu. Asa ca, in momentul in care incepi sa-ti pierzi siguranta de sine, aminteste-ti ca toti ne-am nascut increzatori in noi si o putem recupera daca invatam sa gestionam gandurile care o diminueaza.
Mintii noastre ii place sa stea cu ceea ce se simte familiar, asa ca, daca o hranesti cu ganduri ca nu esti indeajuns de buna, exact asa va ramane. Schimba aceste ganduri cu unele pozitive, care iti vor deveni familiare in timp. Fa familiar, nefamiliarul!

2 Gandeste intr-un mod fericit!

Schimba cuvintele care ti le spui tie insati! Mintea este un lucru foarte puternic, iar majoritatea dintre noi nu stim si nu credem ca noi de fapt ne controlam gandurile; de fapt, mintea raspunde lucrurilor pe care nu le spunem chiar noi.
Daca iti faci griji de modul cum arati, sau ce cred cei din jur, sau cum arati cand mergi spre altar, samd, aceste ganduri te vor domina. Hraneste-ti mintea cu cu pozitivitate, gandindu-te la ce vrei tu si nu la ce nu vrei! Gandeste-te la lucruri de genul:

  • Aceasta va fi o zi frumoasa !
  • Ma voi bucura de orice moment !
  • Voi arata exceptional !
  • Abia astept sa merg pe culoar !

Indiferent care iti sunt grijile, lasa-le deoparte si inverseaza-le cu cele pozitive!

3 Fa-ti o imagine pozitiva!

Oricat de ciudat ar parea, creierul nu poate face diferenta intre o realitate imaginata si una experimentata. In privinta faptului ca creierul este ingrijorat, nu exista nicio diferenta intre vizualizarea ta ca fiind relaxata si increzatoare, si modul de a fi actual: mireasa relaxata si increzatoare care vrei sa fii!
Lasa-ti imaginatia sa lucreze pentru tine in acest mod, vizualizeaza-te asa cum iti doresti sa fii si fa-o intr-un mod detaliat! Continua sa gandesti si sa-ti imaginezi asa pana in ziua nuntii inclusiv si vei avea surpriza sa vezi ca mintea va face totul pentru tine in continuare!

4 Munceste pentru fizic!

Fiziologia ta iti poate influenta psihicul in mod determinant: chiar si atunci cand nu iti vine sa zambesti, a-ti schimba mimica fetei din incruntat sau serios in ceva cu zambet, iti poate imbunatati instantaneu starea de spirit, te face mai atractiva, si iti ofera o stare pozitiva.
A fost dovedit ca pozitia corpului afecteaza increderea in sine! Chiar si asa, stand in pozitie dreapta, te poate face sa cazi in propriile ganduri, asa ca, trebuie practicata o pozitie buna pentru ziua cea mare. Stai cu spatele drept, dar relaxat, tine capul in sus, afiseaza un zambet si pune totul in interior! Exerseaza acest lucru de cateva ori, pastreaza-ti pozitia si tineti zambetul pentru cateva minute! Actionand in acest mod, nu vei avea nicio problema in ziua nuntii.

5 Sunt foarte multe lucruri pe care e posibil sa nu le puteti controla in ziua nuntii.

Creierul nostru este conectat sa acorde mai multa atentie gandurilor negative comparativ cu cele pozitive pentru a ne asigura supravieturirea, ceea ce nu este cazul!
Nu lua in considerare lucruri pe care nu le poti controla, cum ar fi vremea sau rudele. Nu trebuie sa te compari cu alte mirese sau alte nunti si asta pentru ca, te casatoresti cu persoana visurilor tale si asta e tot ce conteaza!

6 Muzica poate schimba din punct de vedere psihologic modul cum gandesti si corpul!

Aminteste-ti ultima melodie care ti-a placut si te-a inveselit! Imediat, chipul tau se va lumina, picioarele incep parca sa se miste aproape singure, iar tu te simti energica si fericita. Melodiile care au un ritm rapid si versuri inaltatoare, si-au dovedit eficienta, incurajand increderea si facandu-te sa te simti fericita.
Alege melodia optimista, care simti ca iti ofera incredere si cu ajutorul versurilor, pune gandurile pozitive si ascult-o in fiecare zi. Porneste melodia in timp ce te pregatesti, fredoneaz-o pe culoar si bucura-te de sentimentele bune si increzatoare care vor exista in continuare!

 

Comments are off this post!