Blog splendida

HomeBlog splendidaCum Iti Aranjezi Parul ca Barbat si Ce Este Esential? Ceara, Gel, Fixativ? Vezi Aici ce Ai TU Nevoie!
Cum Iti Aranjezi Parul ca Barbat si Ce Este Esential? Ceara, Gel, Fixativ? Vezi Aici ce Ai TU Nevoie!

Cum Iti Aranjezi Parul ca Barbat si Ce Este Esential? Ceara, Gel, Fixativ? Vezi Aici ce Ai TU Nevoie!

O tunsoare moderna poate sa schimbe complet aspectul general al unui barbat, conferind un aer ingrijit si stilat. Ai o idee grozava despre cum ti-ai putea aranja parul ? Foloseste metodele potrivite pentru a o transforma in realitate !

Cum isi aranjeaza parul barbatii moderni ? Ce produse sunt indicate pentru o anume tunsoare ? Ce poti sa faci daca ai inceput sa-ti pierzi parul ? Acestea sunt intrebari la care stilisti nostri iti pot raspunde. Iti vom prezenta aici regulile dupa care ar trebui sa se ghideze fiecare barbat.

Barbatii care merg la salon doar o data pe an sunt din ce in ce mai putini. In prezent, aranjarea frizurii trendy e unul din obiceiurile zilnice, la fel ca ingrijirea parului corporal.Vei reusi sa-ti pastrezi ritualurile de ingrijire daca urmezi sfaturile noastre. SA SPUNEM START !

Frizuri: ce e permis si ce nu.

Barbatii obisnuiau sa se multumeasca cu spalatul si uscatul parului. Astazi, ei au la dispozitie o multitudine de resurse. Fie ca parul e scurt sau lung, poti face tot ce-ti trece prin minte cu el ! Poti decide sa ai o tunsoare bine definita, sau una ravasita ! La moda sunt si frizurile cu breton mai lung si filat, gen frizuri britanice, tunsorile foarte scurte fara breton, toate avand finisaje impecabile. Atentie, frizura aleasa va trebui sa fie acceptata si la serviciu! Dread-urile si creasta punk, sau frizurile cu motive tribale tin de gustul fiecaruia.

Frizuri pentru barbati: Instrumente ajutatoare.

Cu exceptia unui uscator si un pieptan, barbatii ar trebui sa mai aiba si o perie de coafat. Investeste intr-o perie cu perii naturali sau intr-una de masaj cu perii rotunzi la capete ! Si o placa de intins s-ar putea sa-ti fie de ajutor ! Ai grija sa cumperi una de buna calitate pentru a nu-ti arde parul sau scalpul. Apropo, sprancenele scapate de sub control trebuie pensate! Penseta se dezinfecteaza cu alcool, iar o mica cantitate de ceara sau gel va tine firele la locul lor.

Barbatii au nevoie de produse potrivite pentru parul lor

Parul scurt se aranjeaza cel mai bine cu gel, care va asigura rezistenta. Foloseste o cantitatea potrivita, altfel ai putea arata ca un arici.

Ceara e o alegere buna daca vrei ca parul sa ramana moale. Acest produs are si un parfum placut.

Gelul nu e indicat pentru parul mai lung, deoarece il intareste si-l face dificil de aranjat.

Ceara de par sau crema de coafat te ajuta sa ai un look natural. Fixativul trebuie folosit apoi cu mare atentie, pentru ca altfel ar putea da parului un aspect uleios.

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»