Cum Iti Aranjezi Parul ca Barbat si Ce Este Esential? Ceara, Gel, Fixativ? Vezi Aici ce Ai TU Nevoie!

Frumusete

Cum Iti Aranjezi Parul ca Barbat si Ce Este Esential? Ceara, Gel, Fixativ? Vezi Aici ce Ai TU Nevoie!

228

Iti pierzi parul ?

Ce poti face cand iti pierzi parul ? Multi tineri se confrunta cu aceasta problema.Tratamentele de crestere sau transplantul pot fi solutii bune, dar solutia cea mai simpla si cool e sa te razi complet. Poate fi un look destul de sexy. Consulta-te cu stilistul inainte de a lua o decizie si nu ezita sa le ceri si prietenilor parerea.

Cum sa-ti aranjezi barba ?

Opiniile sunt impartite in cea ce priveste barbile. Ca regula generala, trebuie sa-ti lasi barba doar daca ai suficient par. Barbile rare nu arata bine. Ca si in cazul parului si aici avem tendinte. Barbile crescute in trei zile pot fi sexy, dar acesta nu e si cazul mustatilor dese si lungi. Pe de alta parte, barbile pline si ciocul sunt din ce in ce mai populare.

Nu uita sa-ti ingrijesti parul de pe fata ! Trebuie sa-l speli o data la doua zile si sa-l ajustezi cu foarfecele regulat. Barbile salbatice nu sunt deloc la moda. Aparatele de ras electrice iti pot fi de ajutor la ingrijirea parului facial, inclusiv a perciunilor. Majoritatea barbatilor arata bine cu perciunii ingrijiti si care se potrivesc cu stilul barbii.

Pentru barbati: suvite si nuante intense de culoare.

Vopsirea parului nu ti se pare ceva masculin ? Uita de aceste stereotipuri! Expertii moderni in vopsirea parului stiu sa foloseasca culorile potrivite pentru parul barbatilor. Creeaza culori mai bogate sau adauga suvite pentru un look de vara. Aceste schimbari se fac repede si arata foarte natural.

Comments are off this post!