Ingrijirea pielii-Fragrance 2019

Frumusete

Ingrijirea pielii-Fragrance 2019

Participantii includ: 3LAB, Bjork & Berries, Sjal, INSIUM, Nuori, ReVive.
329

Ingrijirea pielii-Fragrance este principala preocupare a urmatoarei editii care se va desfasura in perioada 13-15 septembrie 2019 la Statione Leopolda, una dintre cele mai mari zone ale industriei beauty in continua ascensiune. Va fi prezent un grup de branduri inovatoare si vor fi prezentate noi concepte ce au fost dezvoltate pentru un public care este din ce in ce mai atent la wellness, auto-ingrijire si mediu. Se adreseaza celor care cauta autenticitatea, transparenta, cele mai pure materii prime si o abordare ecologica. Lumea haute couture a frumusetii se misca intr-un ritm rapid datorita noilor cercetari, descoperiri si daramarii tuturor barierelor.

Un numar selectionat de produse cosmetice inovatoare si performante, alese pentru estetica lor dar, cel mai important, pentru ingredientele lor, vor fi prezentate la Fragranze, inclusiv cea mai recenta generatie de seruri anti-imbatranire pentru uleiurile de corp pe baza de Super Fruits. Cele mai noi concepte de ingrijire a pielii de la brandurile cele mai inovatoare si ecologice ale lumii vor fi in centrul atentiei. Participantii includ: 3LAB, Bjork & Berries, Sjal, INSIUM, Nuori, ReVive.

Participare speciala: The Clean Beauty concept al Muse&Heroine

Muse & Heroine este o agentie agentia inovatoare, fondata de Janine Knizia si va expune la targ pentru prima data un portofoliu al celor mai bune marci, curative si de nisa din intreaga lume. Iata in continuare cateva dintre produsele care trebuiesc vazute …


Info&foto: pittimmagine.com

Comments are off this post!