injoy.ro–boutique online de informatie si rasfat astrologic

injoy.ro este un nou site, o platforma online de informatie astrologica prezentata dintr-o perspectiva noua, moderna.

injoy.ro este un nou site, o platforma online de informatie astrologica prezentata dintr-o perspectiva noua, moderna, de interes pentru toti cei care doresc sa-si largeasca orizontul de cunoastere si intelegere a lumii, a relatiilor cu cei din jur si a propriei persoane.

Scanteia de la care a pornit ideea www.injoy.ro sunt revelatiile pe care le-am primit odata cu studiul astrologiei si pasiunea cu care am abordat acest subiect. Aflandu-ma intr-un moment de reinventare la nivel personal, am avut indrazneala de a transforma un hobby intr-un job pe care sa-l fac cu placere.
Numele site-ului se leaga de proiectul in care investesc energie, emotie si pasiune de mai bine de 18 ani, restaurantul Four Seasons din Bucuresti. Astfel, de la „Enjoy-ul” spus clientilor care treceau pragul restaurantului meu, aceasta expresie s-a rafinat si a devenit o stare mai profunda – „In Joy”, o sursa de inspiratie si armonie pentru cititori, pentru a-si trai viata cu bucurie.

Am ales sa investesc in aceasta directie intrucat studiul stelelor mi-a dezvaluit faptul ca interesul pentru astrologie este un trend care va cunoaste o expansiune importanta in urmatorii ani. Oamenii sunt din ce in ce mai interesati de informatiile astrologice pentru autocunoastere si dezvoltare personala, iar obiectele personalizate, care sa poarte energia acestor informatii, ne vor popula spatiul personal din ce in ce mai mult. Consider ca estetica universului va fi mereu atragatoare, de aceea mi s-a parut o idee inedita sa adun pe platforma injoy.ro, alaturi de articolele despre zodii, produse naturale si obiecte cu tematica astrologica mestesugite de oameni talentati,

a declarat fondatoarea proiectului, antreprenoarea si astroloaga Alice Pantaru.

Alice Pantaru.
Alice Pantaru

„Scan the sky”, una dintre optiunile disponibile pe injoy.ro, ofera o intelegere ampla asupra evenimentelor prin care trecem la nivel personal si colectiv, prin radiografia hartii astrale a momentului. Cu ajutorul acestor articole saptamanale, cititorii pot descoperi noi oportunitati, vulnerabilitati sau tensiuni posibile, pot folosi sfaturile primite in viata de zi cu zi si pot avea astfel o viata cu mai multa bucurie si relaxare, acordata la ritmul natural al universului.

Articolele prezinta subiecte precum: atmosfera fiecarui sezon zodiacal, cu scopul de a profita cat mai mult de caracteristicile semnului pe care il parcurgem, dar si informatii care ajuta cititorul sa se familiarizeze cu propria harta natala, cu acele detalii personale care-i construiesc caracterul unic.

Site-ul injoy.ro are si o componenta de lifestyle si entertainment unde abordeaza, tot in corelatie cu energia astrala a momentului, informatii inedite.

Site-ul injoy.ro are si o componenta de lifestyle si entertainment unde abordeaza, tot in corelatie cu energia astrala a momentului, informatii inedite despre celebritati, personalitati cu impact social, locuri si activitati ce merita a fi cunoscute de publicul larg.

Totodata, sunt disponibile articole care dezvolta minutios beneficiile uleiurilor esentiale si explica modul prin care pot fi folosite pentru imbunatatirea starii de spirit, precum si asocierea fiecarei arome cu trasaturile specifice fiecarei zodii.

Site-ul injoy.ro are si o componenta de lifestyle si entertainment unde abordeaza, tot in corelatie cu energia astrala a momentului,

In afara de ramura astrologica a proiectului, injoy.ro extinde domeniul de discutie si comercializeaza, pentru inceput, uleiuri esentiale si produse de ingrijire DoTerra, dar si postere personalizate in functie de astrograma utilizatorului, urmand ca boutique-ul sa adauge colectii de obiecte hand made cu tematica astrologica confectionate de acei mestesugari a caror munca artistica coincide cu linia de interes a platformei.

Platforma online www.injoy.ro este locul ideal pentru cei care sunt pe drumul dezvoltarii si transformarii personale si doresc sa adauge in aria lor de cunoastere o viziune proaspata si optimista prin intermediul tainelor astrologiei. Componenta magazinului online ofera, totodata, o gama variata de produse care aduc bucurie, confort, stare de bine si inspiratie spirituala.