Intalnire jucatorii Bayern Munchen si fani la Villagio Mall

Media

Intalnire jucatorii Bayern Munchen si fani la Villagio Mall

20

In data de 10 ianuarie 2016, fanii impatimiti ai formatiei de fotbal FC Bayern Munchen, au avut ocazia sa intalneasca vedetele echipei Thomas Muller, Philipp Lahm si Xabi Alonso in reprezentanta Adidas din Villagio Mall. Acestia au fost intampinati de sute de fani veniti in mod special si care au facut fotografii cu fotbalistii si au luat autografe.

ASPIRE-bayern-munchen-cantonament-qatar-Vilaggio-Mall-Thomas-Muller-Philipp-Lahm-Xabi-Alonso

Acest trio de vis – Thomas Muller – Philipp Lahm- Xabi Alonso se afla in cantonament cu echipa in Qatar, bucurandu-se de facilitatile ASPIRE si pregatindu-se pentru primul meci impotriva formatiei Hamburher Sv din 22 ianuarie.

“Ne-am intalnit cu fanii nostri pentru aproximativ jumatate de ora, am facut fotografii, am dat autografe si ne-am simtit bine. Este frumos pentru ei si acest lucru,  reprezinta ceva special pentru noi”

a declarat Muller.

[trendmag_alert class=”alert alert-info alert-dismissable fade in”]FC Bayern Munchen a fost campioana Germaniei in ultimii 3 ani, ofera fotbalului international cei mai talentati jucatori si este considerata una dintre cele mai bune echipe de fotbal din lume.[/trendmag_alert]

Vilaggio-Mall-Bayern-Munchen bayern-munchen-la-villagio-mall bayern-munchen-la-villagio-mall-002

Adidas Football este liderul mondial in fotbal si este sponsor oficial/partener al celor mai importante competitii sportive/echipe de fotbal de top/jucatori (FIFA World Cup™, FIFA Confederations Cup, UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA European Championships/Manchester United, Real Madrid, FC Bayern Munchen, Juventus, Chelsea, AC Milan/Leo Messi, Gareth Bale, Thomas Muller, Luis Suarez, James Rodriguez, Diego Costa, Mesut Ozil).

Info: biroul de presa Adidas/ Foto: image.net

Comments are off this post!