Intalnirile cand ai peste 30 de ani

Stil de viata

Intalnirile cand ai peste 30 de ani

A avea diverse intalniri cu baietii cand ai 20 de ani este ceva foarte usor, nu sunt multi casatoriti, dar dupa 30 de ani, acest lucru este din ce in ce mai dificil.
145

Cum stam cu intalnirile cand ai peste 30 de ani? E mai usor, mai greu? Exista diferente? A avea diverse intalniri cu baietii cand ai 20 de ani este ceva foarte usor, nu sunt multi casatoriti, dar dupa 30 de ani, acest lucru este din ce in ce mai dificil. Daca mergi astazi la un eveniment, vei gasi multe femei singure – mult mai multe comparativ cu numarul barbatilor singuri. Nu intra in panica, ei sunt oriunde, doar ca ii poti regasi in urmatoarele categorii!


1 Foarte multe persoane au ‘testat’ site-urile matrimoniale sau au cautat asa ceva in social media. Exista anumiti baieti care au un succes foarte mare aici, multi invocand de multe ori de exemplu, faptul ca iubesc copii, ceea ce este destul de magulitor, femeile gasind acest lucru ca un semn promitator. De fapt, poate fi o capcana, deoarece, ar putea face acest lucru cu mai multe fete in acelasi timp. Poate fi doar acel tip de baiat, care cauta ceva spontan si in timp ce e cu tine in pat, probabil leaga alta relatie in alta parte …

2 Exista acel tip cu care ai o relatie frumoasa, pare ca totul merge, dar nu este genul care sa se angajeze intr-o relatie pe termen lung. Ii place sa se comporte si sa aiba o viata asa cum a avut-o la 20 de ani. Daca ai cazut prada unui astfel de barbat si ai suferit, te poti consola cu gandul ca, daca el va continua sa gandeasca in acest mod, va ajunge singur la o varsta inaintata.

3 Ai schimbat primele impresii cu el, totul pare sa fie din ce in ce mai bine, iar el te intreaba cu cine ai votat. E normal, sunt discutii, este implicat in viata sociala, dar e posibil ca atunci cand esti cu el in pat sa fie cu un ochi pe tine si unul pe televizor sau telefon, in cautarea stirilor. Iar daca vrei sa-ti impresionezi parintii, cel mai probabil o poti face, cu un astfel de individ …

4 Pare ca este dulce si … vulnerabil. Si iti place. A trecut cu greu peste despartirea cu fosta, care apropo – nu l-a iubit niciodata, lucru pe care-l spune trist cand sta cu tine la un pahar de vin intr-un restaurant cat de cat decent. Pentru ca el stie ca un pahar de vin bun si un restaurant potrivit, fac un cuplu redutabil. Si seducator. Iar tu incerci sa ii arati ca nu toate femeile sunt la fel, ca iti doresti copii – e perfect pentru ca si el are, dar ce te faci, cand relatia inainteaza si el are obiceiuri strans legate de fosta, la care, culmea – raspunde la telefon imediat, daca este cazul!

5 Cel mai probabil ai mai intalnit in decursul timpului, barbati care au misiunea lor pe Terra! Sunt implicati in ceva, tot timpul cu treaba, intarzie mai mereu cand trebuie sa va intalniti, pentru ca s-a luat cu treaba/misiunea lui, povesteste multe – in special despre propria persoana si activitate. Pot fi considerati barbati atractivi si din pacate, pot avea “pasiuni” nu foarte atractive pentru tine, gen alcoolul – in cel mai bun caz. Mai adaugi si faptul ca traiesc in universul lor, au lumea lor (probabil se cred si niste eroi) si cu siguranta iti dai seama ca acesta nu este chiar ceea ce iti doreai.

6 Este foarte dragut, adorabil, iti pregateste micul dejun, pranzul, cina si isi doreste mai mult ca oricine sa aiba cu cine sa isi imparta bucuriile pentru tot restul vietii. Si cel mai probabil considera ca este singur acum, datorita faptului ca nu este ca ceilalti. Cu toate astea, fii atenta la ce relatie are cu mama sa!

7 Chiar daca poate parea ciudat, poate chiar exista cineva care arata si se comporta asa cum iti doresti: este ingrijit, arata bine, lenjeria de pat este curata, miroase bine. Este prompt cand ii dai mesaje, este ok in privinta social media si totusi, parca e ceva care nu iti place. Poate avea o ciudatenie sau poate parea prea frumos sa fie adevarat …

Comments are off this post!