International Fashion Week Dubai si succesul romanesc

International Fashion Week Dubai editia a 11-a, a fost un succes pentru designerii si modelele romance, care au facut furori la Dubai.

International Fashion Week Dubai editia a 11-a, a fost un succes pentru designerii si modelele romance, care au facut furori la Dubai.

De curand, delegatia Romaniei reprezentata de It kids- Art school & modelling agency, s-a intors din Emiratele Arabe Unite unde, cu participarea extraordinara a designerului Nicoleta Marin de la Two kids clothing, Romania a obtinut aprecieri maxime.

In echipa It kids, rebranduita acum in Euromodels Dubai au fost desigur cele mai bune modele adolescente ale noastre: Andreea Costache, Paula Both, Adina Popovici, Raisa Dinu, Jasmine Popazu, acompaniate de mici reprezentanti ai diviziei Kids, precum Sara Anastasia Buzdun si Ianis Marin. Insa, in proiectul Euromodels Dubai, partener al International Fashion Wek, au intrat si copii ai agentiilor romanesti VOX Apollo sau The Crown, copii din agentia Katrini Models din Georgia, copii din agentia Adi models din republica Moldova sau de la Top model Armenia. Asadar, am reusit sa aduc impreuna copii si adolescenti din Romania, Moldova, Georgia, Armenia, Grecia si Emiratele Arabe. Sunt fericita ca am avut o asemenea sansa, sa promovam noile talente, intr-o piata cu extraordinar de multe oportunitati, cea din Middle East. La eveniment am fost invitati de organizatori, care deja ne roaga sa revenim la cea de-a 12-a editie, ce se va desfasura in noiembrie. M-am bucurat sa ii am alaturi pe designerii Nicoleta Marin, Kora Topa si Eka Mgaloblishvili. De asemenea, am facut echipa foarte buna cu coregraful Adrian Lefter, cu makeup artistii Alina Constantin din Romania si Bhavna Sosa din Dubai, cu fotografii Anas Adlan si Ibrahim Nagi, extrem de reputati. Vom reveni in curand sub egida Euromodels si cu alte proiecte importante, in premiera pentru Romania, asa cum sunteti obisnuiti,

mentioneaza Catalina Buzdun- Rafaila, manager Euromodels Dubai.

Am lansat cea de-a doua colectie la Dubai in mai putin de 4 luni. O colectie extravaganta pentru copii si adolescenti, asa cum v-am obisnuit deja. Pentru un anumit target, publicul meu fidel, fashionistas, asa cum imi place mie sa le spun. Un stil care desigur ca nu place oricui, fiindca nu e construit pentru oricine, ci doar pentru cei care inteleg ca moda pentru scena, prezentarile de moda couture sunt atipice si nu inseamna ca piesele pe care le vedem pe podium, pot fi purtate in timpul zilei pe strada, de oricine. Exclusivismul liniei vine din dorinta mea de a expune faptul ca nu toti ne dorim sa fim comerciali, sa vindem, eu personal imi doresc sa sparg tipare. De aceea, aleg toate tipologiile de modele si ma bucur sa fiu partener al evenimentelor care promoveaza diversitatea,

afirma Nicoleta Marin, designer Two kids clothing.

International Fashion Week Dubai, editia a 11-a, s-a tinut in faimosul hotel Sofitel the Palm, in Dubai, in perioada 18-20 martie si a inclus designeri cunoscuti din Mexic, Polonia, Argentina, Portugalia, Germania, UAE, Liban, samd.