Interviu Andreea Ignat

Media

Interviu Andreea Ignat

17

Frumoasa, talentata, dinamica, o aparitie in fata si in spatele scenei. Aceasta este Andreea Ignat, tanara care atrage simpatia tuturor prin felul sau dezinvolt, natural, prietenos de a interactiona cu oamenii care o admira. A fost de acord sa ne acorde un interviu in care sa ne dezvaluie si lucruri mai putin stiute despre ea. Va invitam, deci, sa o cunoasteti mai bine!

FAMOST: Cand consideri ca a fost, pentru tine, momentul pornind de la care se poate spune ca s-a conturat cariera ta de artist?
ANDREEA IGNAT: Consider ca anul 2011 a fost momentul “zero”….momentul in care ca am devenit un nume cunoscut inclusiv la nivel national, pentru ca atunci mi-am lansat prima melodie, ,,El ritmo del amor’’, si totodata primul videoclip, bucurandu-se de promovare la cele mai cunoscute emisiuni tv si radio. Pana in acel moment am studiat cu mare atentie tehnicile de muzica usoara si coregrafie, urmand scolile de arte (Liceul de Arte ,,Dimitrie Cuclin’’ si Facultatea de Arte ,,Dunarea de Jos’’), dar si participand la mai multe festivaluri destinate copiilor si tinerilor.
Pasiunea pentru muzica si dans am descoperit-o inca din copilarie, fiind fascinata de concertele artistilor internationali pe care le urmaream cu mare atentie. Din pasiunea mea, mai tarziu s-a nascut dorinta de a ajunge ca ei … ,,la televizor’’, iar ambitia, talentul si mai ales sustinerea parintilor au fost factorii care m-au ajutat sa reusesc.

FAMOST: Ce beneficii, dar si riscuri, comporta cariera de tanar artist?
ANDREEA IGNAT: Pfuuu…. daca ne referim la beneficiile unui tanar artist…hmm, pana acolo consider ca trebuie sa stii cu adevarat pasii pe care trebuie sa-i parcurgi, sa ai incredere in talentul tau si sa nu te  lasi influentat de lucrurile negative care se intampla in showbiz, pentru ca, doar asa, viata de artist iti poate oferi admiratia publicului de orice varsta, dar si respectul oamenilor profesionisti din domeniul artei, care pentru mine, sunt semnele reusitei.

Primul si probabil cel mai important beneficiu este chiar muzica,

care, in opinia mea, este cel mai frumos lucru pe care-l pot face si care, adesea, mi-a oferit sentimente ce nu pot fi descrise in cuvinte.  Desi as prefera ca arta sa nu suporte riscuri pentru cei care o practica, din pacate, in industria muzicala, riscurile sunt destul de numeroase si de foarte multe ori apar instantaneu…stiti voi vorba ,,Pana nu risti, nu castigi..’’, ei!! … cam asa se intampla in cariera de artist, de aceea trebuie sa fii pregatit din toate  punctele de vedere in momentul in care iti conturezi drumul pe care vrei sa-l urmezi!

Continuarea integrala a interviului, in Revista Famost – Editia August 2015!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *