Interviu Butunoi Virginia

Cu o experienta de peste 10 ani in frumosul domeniu al masajului terapeutic, dar si cu o dorinta continua de a asimila tot mai multe cunostinte si a deveni din ce in ce mai buna, doamna Butunoi Virginia a hotarat intr-o buna zi ca este momentul sa predea mai departe stafeta acestei nobile indeletniciri.

Cu o experienta de peste 10 ani in frumosul domeniu al masajului terapeutic, dar si cu o dorinta continua de a asimila tot mai multe cunostinte si a deveni din ce in ce mai buna, doamna Butunoi Virginia a hotarat intr-o buna zi ca este momentul sa predea mai departe stafeta acestei nobile indeletniciri. Astfel, in cadrul Giulia Beauty Academy, ea a inceput sa impartaseasca din cunostintele si experienta acumulate prin intermediul cursurilor, tinerilor care doresc sa paseasca pe acest drum, dar si celor care doresc sa isi aprofundeze cunostintele si sa se perfectioneze.
Astfel, am considerat oportun sa aflam mai multe despre aceste lucruri si i-am adresat doamnei Butunoi Virginia cateva intrebari despre ea si activitatea dumneaei, pe care, va invitam sa le cititi in continuare!


De unde aceasta atractie pentru masaje? Ce v-a determinat sa va indreptati spre acest domeniu?
Masajul este cea mai frumoasa meserie cu care noi tehnicienii ajutam oamenii suferinzi. Spre acest domeniu m-a indemnat nevoia ca loc de munca mai sigur.
De cat timp practicati masajul si cu cine ati studiat? Cine v-a invatat tainele masajelor si care va sunt specializarile?
De peste 10 ani. Tainele masajului le-am deprins de la primul meu lector – Doamna Valeria Toma. De aici, au mai urmat inca zeci de alte specializari cum ar fi Yumeiho grad I cu lector Mirodone Maria, Yumeiho gradul II lector Sensei Sorin Iga, shiatzu cu Maistru Onoda, terapia cranio sacrala grad I si grad II cu lector Mihaela Gugu, Scoala de asistenti medicali pe specializarea balneofiziochinetoterapie si recuperare cu lector chinetoterapeut Aura Damian, Scoala de Formator cu lector Iulia Barna.
Considerati ca cei din jur sunt mai deschisi astazi in privinta efectelor benefice ale masajelor terapeutice?
Da. Sunt mult mai deschisi.
Care din toate aceste tehnici va este mai aproape de suflet?
Terapia craniosacrala.

Cum ati ajuns sa colaborati cu Giulia Beauty Academy?
Iubesc atat de mult aceasta meserie, iar dorinta mea de a-i invata si pe ceilalti tainele masajului, s-a indeplinit cunoscand-o pe doamna fondator al scolii Giulia Beauty Academy, care mi-a oferit prilejul de a invata si alti tineri dornici de a cunoaste aceasta frumoasa meserie.
Ce invata elevii la cursurile dumneavoastra in cadrul Giulia Beauty Academy? Cu ce specializari pot pleca in momentul in care au diploma in mana?
Cursul scolii noastre este un curs complex de gradul III de calificare profesionala, care cuprinde toate tehnicile cunoscute cum ar fi: tehnica drenajului limfatic, masajul terapeutic, masajul reflexogen si masajul de relaxare, sportiv si tehnici de manevrare a pacientilor.
Ce ar trebui sa stie un cursant care vine la cursurile dumneavoastra? La ce ar trebui sa se astepte?
Ar trebui sa stie ca pe parcursul celor 9 luni de curs, va ajunge sa iubeasca masajul si pacientii carora se dedica.
Care sunt cele mai intalnite afectiuni pe care dumneavoastra le puteti trata cu ajutorul masajului?
Migrenele, insomniile, spondilozele si mai ales sciatica.
Doriti in continuare sa studiati si alte specializari din acest domeniu sau va limitati doar la a-i invata pe tinerii cursanti?
Da, imi doresc sa am sansa de a lucra si a invata si alte noutati cu specialistii in domeniu.


Aveti un sfat, recomandari, pentru cei care isi doresc sa imbratiseze aceasta cariera si sunt la inceput de drum?
Sa lucreze cat mai mult … stiti cum e “exercitiul este mama invataturii”. Daca nu faci cu drag aceasta meserie, pacientii te vor simti si nu vei fi un tehnician pe masura.
Aveti un motto care sta la baza a tot ceea ce faceti?
“Nimic in viata nu e intamplator si imposibil!”
Va multumim pentru prezenta si va dorim mult succes in continuare!
Multumesc frumos din suflet si eu!

Foto: Famost