Interviu Diana Bianca-Manager My CliniQ-Creator Of Beauty

Diana Bianca, manager My CliniQ-Creator Of Beauty despre clinica si ce aduce ea nou ea in viata femeilor, frumusete si viata.

Interviu Diana Bianca, manager My CliniQ-Creator Of Beauty despre clinica si ce aduce ea nou ea in viata femeilor, frumusete si viata.


Daniela Sala: Cat de greu a fost sa te faci remarcata in acest domeniu de beauty?
Diana Bianca: Orice inceput este greu. Mai ales pe o piata cu “jucatori” multi si cu experienta. Evident ca a fost complicat, practic fiecare zi este o provocare, chiar si acum. Dar dificultatile sunt cele care ne fac sa mergem inainte, sa progresam, sa reusim.

Daniela Sala: Care sunt atuurile clinicii tale? Ce proceduri oferiti si care sunt beneficiile lor?
Diana Bianca: Primul atu este exact conceptul nostru de “all in one”, practic singurul de acest fel din Bucuresti. Medicina estetica, dermatologie, nutritie, stomatologie estetica si nu numai, intretinere si modelare corporala, cosmetica, salon de infrumusetare. Un centru integrat pentru toate serviciile de beauty.
Al doilea argument este dat de specialistii nostri, care chiar sunt cei mai buni.
Iar al treilea … daruirea tuturor celor implicati in brandul My CliniQ.

Daniela Sala: Care este procedura preferata a femeilor?
Diana Bianca: Procedurile preferate sunt, evident, dictate de ceea ce isi doreste fiecare persoana sa imbunatateasca, legat de propria persoana. As zice ca foarte cautate sunt: liftingul nechirurgical cu fire, injectarea substantelor de topire a grasimii localizate, sedintele de epilare definiva, cele de modelare corporala, iar pe salonul de beauty – extensiile din par natural tape-on, care chiar sunt cele mai bune de pe piata.

Daniela Sala: Ce te implineste pe tine cu adevarat?
Diana Bianca: Profesional, ma implinesc reusitele. Mici, mari, nici nu conteaza. Orice pas inainte in ceea ce fac, inseamna enorm. Pe plan personal, caut sa ma axez cat de mult pot pe partile bune din viata mea. Pe bucurii, pe momentele de fericire.
Noi traim cu totii un amalgam de situatii bune si rele. Ca sa mergem inainte, e foarte important sa ne concentram pe ceea ce este bun in viata noastra, pentru ca mereu exista si ceva bun. Si aceasta maniera de a vedea lucrurile ne va face sa mergem inainte cu mai multa incredere, cu recunostinta si cu credinta ca depinde doar de noi, ca sa fim fericiti.

Diana Bianca

Daniela Sala: Ce sfaturi ai pentru o femeie care isi doreste sa paseasca in aceasta lume?
Diana Bianca: Este greu sa dai sfaturi, pentru ca fiecare isi traieste povestea personala. Fiecare are lumea lui, felul propriu de a vedea lucrurile, de a le simti si ceea ce functioneaza pentru mine, e posibil sa nu functioneze pentru altcineva. Totusi, eu cred ca increderea in visele noastre are puterea de a le transforma in realitate. Asa ca asta ar fi sfatul meu – Credeti cu tot sufletul in voi si in ceea ce va doriti! E cea mai sigura cale de a ajunge sa traim ceea ce am visat.

Daniela Sala: Cum iti imparti viata de familie cu cea de afaceri?
Diana Bianca: Nu este nimic dificil aici. Merg la serviciu cu drag, pentru ca fac ceea ce imi place si ceea ce mi-am dorit. Iar “acasa” este locul meu de liniste, in care ma incarc cu energie. E incredibil cata pace, liniste, stare de bine iti poate da casa ta. Te vindeca de toate tristetile de peste zi.

Daniela Sala: Care este definitia frumusetii pentru tine?
Diana Bianca: Definitia frumusetii…? Un om frumos este un om bun. Nu se poate altfel. E imposibil sa fii macinat de rautati, de invidii, sa nu ai compasiune pentru cei mai putin norocosi ca tine si sa fii un om frumos. Oricate interventii estetice ti-ai face, nu s-a inventat niciuna care sa iti ascunda rautatea. Iar un chip frumos, fara o inima pe masura, este inutil. Neimportant.

Daniela Sala: Esti o femeie frumoasa si cu o personalitate puternica! Ce sfaturi ai pentru cititorii revistei?
Diana Bianca: Multumesc! Sfatul meu este urmatorul: Indiferent de greutatile pe care le intalniti, indiferent de pierderi, deziluzii, nu incetati sa va pastrati sufletul bun, pur! Ajutati de cate ori puteti! Fiti bune, alungati orice urma de invidie, de rautate, traiti frumos, pentru ca asta e tot ce conteaza!

Daniela Sala: Daca nu ti-ai fi deschis aceasta clinica, ce altceva ti-ar fi placut sa faci?
Diana Biaca: Mi-ar fi placut sa ajut mai mult. Probabil mai ales animalele. Pentru ca sunt fiinte fara aparare, care depind total de om. Care ofera neconditionat dragostea lor, care efectiv cred ca au venit, ca sa ne invete ce e iubirea.
Pentru ca noi, oamenii, prinsi in valtoarea atator lucruri pe care le consideram importante, am uitat ce conteaza cu adevarat. Am uitat scopul pentru care am venit pe acest pamant: sa iubim.

Daniela Sala: Ce surprize ne pregatesti?
Diana Bianca: O colaborare cu o televiziune. O emisiune despre frumusete – singura emisiune care iti spune adevarul si iti si arata ce presupune cele mai dorite interventii de infrumusetare, care te ajuta sa iti definesti stilul si sa afli tot ce te intereseaza legat de beauty, tendinte vestimentare, etc. De asemenea, o emisiune in care vom afla ultimele noutati din viata vedetelor!

Interviu realizat de Daniela Sala